Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - Tremco CPG s.r.o.
PAGINA PERSONALIZATA


Tremco CPG s.r.o.

Tremco CPG s.r.o.

Adresa: Slezská 2526/113 130 00 Praha 3, Cehia, -, Judet
Fax: .
Mobil: 0749-045.071
E-mail: vlad.alexandrescu@cpg-europe.com
Web site: www.illbruck.com
Domenii: Accesorii & sisteme de fixare
Descriere activitate
Producător de materiale pentru etanșarea ferstrelor și fațadelor. Adezivi și etanșanți pe bază de poliacrilat, poliuretan, silicon și polimeri hibrizi, folii, membrane și benzi precomprimate pentru etanșarea și sigilarea ferestrelor și fațadelor.
Prezentare companie/institutie
 
CPG Europe (Construction Products Group) este un producător de materiale de construcție cu sediul în Bodenwöhr (Germania). CPG Europe acționează ca și companie mamă pentru mai multe companii de producție și vânzare, predominant germane și europene. Grupul de companii face parte din grupul industrial american RPM International Inc.
 
CPG produce materiale pentru industria construcțiilor și prelucrării pentru etanșarea, lipirea și acoperirea ferestrelor, fațadelor, segmentelor de protecție împotriva incendiilor interioare și pasive, precum și pentru producția de sticlă izolatoare și geamurile structurale, inclusiv benzi de etanșare, folii, etanșanți, adezivi și vopsele.
 
Grupul este unul dintre liderii pieței în domeniul etanșării ferestrelor și joacă, de asemenea, un rol important în segmentele etanșării fațadelor, acoperișurilor și acoperirilor de suprafață.
 
CPG are aproximativ 1400 de angajați în Europa, Africa și Orientul Mijlociu în locații din 25 de țări.
 
Grupul produce materiale pentru etanșare, lipire și acoperire, care sunt oferite sub mărcile illbruck, Tremco, Nullifire și Pactan. Alte branduri care se află în grupul CPG sunt Flowcrete, Dryvit, Vandex.
 
Marca illbruck include produse de etanșare și adeziv pentru ferestre și fațade, precum și etanșanți cu emisii reduse pentru construcții interioare. În plus față de benzile de etanșare precomprimate, se oferă adezivi și etanșanți pe bază de poliacrilat, poliuretan, silicon și polimeri hibrizi, folii și benzi pentru conexiuni de ferestre și fațade, precum și piese turnate din plastic pentru etanșare la instalarea ferestrelor

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left