Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MARCA de DURABILITATE acordata pentru Deceuninck, Rehau, Schüco si Veka
MARCA de DURABILITATE acordata pentru Deceuninck, Rehau, Schüco si Veka
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 28 Nov 2018 23:07
Eticheta de produs VinylPlus® este noul simbol al durabilitatii, facand ca lucrurile sa fie mai simple pentru clienti si specialisti, in a identifica produsele din PVC pentru constructii sau care se utilizeaza in cladiri ce ofera cea mai inalta performanta functionala si cea mai mare contributie la sustenabilitate, informeaza un comunicat al membrilor programului VinylPlus – un angajament voluntar reinnoit pentru zece ani al industriei europene de PVC, care vizeaza un cadru de lucru pe termen lung pentru dezvoltarea sustenabila a industriei, identificand solutii la probleme critice in UE-28, Norvegia si Elvetia.
In prezent, potrivit comunicatului, schema certificarii cu eticheta de produs VinylPlus® (respectiv VinylPlus® Product Label) se aplica primilor sase producatori/furnizori de profile din PVC pentru ferestre – si anume Deceuninck, Epwin Window Systems, Internorm, Rehau, Schüco si Veka - carora le-a fost acordata deja eticheta de produs VinylPlus® in 2018. De asemenea, inca doua companii continua procesul de audit, a carui strictete a fost invocata, de altfel, inclusiv de Jürgen Herbe, seful departamentului de relatii publice din cadrul Veka, acesta subliniind ca „auditul a fost o provocare pentru noi, din perspectiva organizarii, dar a meritat sa ne masuram performanta, din punct de vedere al sustenabilitatii, la un standard de inalta clasa”.
„Pe de o parte, aceasta eticheta a sustenabilitatii este un semnal pentru clientii nostri si pentru industrie, iar pe de alta parte, o consideram drept un stimulent si o obligatie in acelasi timp. Veka sprijina activitatea VinylPlus, pentru ca avem nevoie de un cadru cuprinzator de mentinere a principiilor sustenabilitatii pe termen lung, pentru intregul lant valoric al industriei europene a produselor din PVC”, a subliniat la randul sau Bonifatius Eichwald, membru al consiliului de administratie al Veka, responsabil pentru vanzari si marketing.
Acest marcaj de incredere, usor de recunoscut, a fost dezvoltat de VinylPlus in colaborare cu Building Research Establishment (BRE) si The Natural Step (TNS), putand fi aplicat unui produs din PVC sau unei familii de produse, pe baza indeplinirii a opt categorii de criterii ale sustenabilitatii, de la aprovizionarea responsabila cu materii prime (rasina PVC, aditivi) pana la politicile de economisire a energiei, strategiile organizationale si de management al lantului de furnizare/distributie. Pentru a descarca integral comunicatul VinylPlus, click aici!
 
athena_370px
ghid_montaj
COVID-19
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK