Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REYNAERS: Piata de tamplarie din aluminiu va creste cu pana la 10% in 2019
REYNAERS: Piata de tamplarie din aluminiu va creste cu pana la 10% in 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Apr 2019 13:54
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, estimeaza o evolutie a pietei de tamplarie de aluminiu cuprinsa intre 5 % si 10 % pana la finele acestui an. Totodata, reprezentantii Reynaers Romania se asteapta la aceeasi crestere procentuala a cifrei de afaceri a companiei in 2019, sustinuta de directiile pietei, precum si de strategia de dezvoltare planificata.
„Tendintele ne arata ca piata s-a maturizat, drept urmare atat industria, cat si business-ul nostru evolueaza organic, conform asteptarilor. Cresterea domeniului in care activam se datoreaza, in mare parte, rezultatelor obtinute in urma unui amplu proces de educare a pietei, prin care s-au facut cunoscute avantajele pe termen lung ale solutiilor de inalta calitate”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Romania.
Daca la nivelul anului 2018, reprezentantii Reynaers Romania estimau o valoare a pietei de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru anul curent acestia estimeaza o rata de crestere a domeniului cuprinsa intre 5 % si 10 %.
Reynaers Romania, crestere de 10 % a afacerilor si investitii la nivel national
Anul trecut a fost marcat de o majorare cu 18 % a business-ului Reynaers Romania, comparativ cu 2017, inregistrand cu 8 % peste prognozele realizate. Cresterea a fost sustinuta, preponderent, de trendul ascendent al pietei de constructii, cat si de orientarea clientilor catre solutii premium. Pentru 2019, Reynaers estimeaza o crestere de 10 % a cifrei de afaceri, determinata de un plan de investitii menit sa consolideze pozitia companiei pe piata locala.
Peste 60 % dintre livrarile efectuate in 2018 de Reynaers Aluminium pe plan local au fost reprezentate de sistemele de tamplarie si usi glisante pentru proiectele rezidentiale, existand o pondere echilibrata intre gamele de produse. In principal, cele mai multe cereri s-au inregistrat pe segmentul rezidential – atat ansambluri, cat si case, precum si zona de office. Printre cele mai mari proiecte onorate de Reynaers in 2018 se numara One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti, Oregon Park, Amber Gardens etc.
Pentru anul acesta, compania are in derulare un amplu plan de investitii, menit sa ii consolideze pozitia in industrie, Reynaers Aluminium avand in prezent o cota de piata de circa 14-15 %. Astfel, printre directiile de dezvoltare se numara lansarea unui nou centru logistic, mai performant, alaturi de continuarea procesului de extindere la nivel national, demarat la inceput de 2018. In prezent, compania acopera zone precum Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi.
Totodata, printre obiectivele companiei se numara continuarea procesului de educare a pietei, prin diverse strategii dezvoltate. Spre exemplu, una dintre directiile Reynaers in acest sens este pregatirea propriilor parteneri, prin training-uri de formare profesionala (propriile conferinte R-Learning), vizite de specializare la sediul companiei din Belgia, precum si cursuri dedicate la nivel local.
 
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK