Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 21 Septembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - RTH: Usa de garaj personalizata cu accesorii inovative
RTH: Usa de garaj personalizata cu accesorii inovative
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 03 Dec 2014 10:01
Pentru clientii care cauta un plus de design si utilitate prin accesorii inovative, va recomandam personalizarea usii de garaj alegand una dintre variantele de ferestre marca RTH. Fie ca optati pentru ferestre cu rama neagra de PVC sau pentru noile modele cu rama de inox, disponibile acum in oferta RTH, puteti alege oricare dintre formele existente: rotunde, patrate, ovale sau dreptunghiulare. Ferestrele sunt recomandate pentru a personaliza intr-un mod unicat design-ul final al usii de garaj pe care o doriti!
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
TELECOAUTOMATION
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
deceuninck_belgium
dualsoft

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE