Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - KLAES isi continua parcursul pe calea performantei si diversitatii
KLAES isi continua parcursul pe calea performantei si diversitatii
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Iun 2016 10:45
Pentru calitatea solutiilor sale, ca si pentru perseverenta dovedita in efortul de optimizare a proceselor de productie a tamplariei termoizolante, furnizorul de aplicatii software specializate Klaes Romania a fost recompensat cu trofeul EURO-Fereastra, acordat in 2016 la categoria „Inovatie si Tehnologie”, dupa ce, in urma cu doi ani, compania-mama din Germania primea o recunoastere a meritelor sale in directia consolidarii conceptului de sustenabilitate. Distinctia a fost oferita la ceremonia de decernare a premiilor, care a avut loc dupa incheierea lucrarilor editiei 2016 a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina. Cu aceastp ocazie, reprezentantul companiei, Raoul Iovanut, si-a reafirmat decizia de a continua aplicarea politicii de promovare a calitatii, inclusiv prin utilizarea unor aplicatii ultramoderne de gestiune avansata a operatiunilor de productie si vanzare.
 
Inovatiile Klaes au devenit standarde de lucru pentru competitori
Beneficiind de o experienta de peste trei decenii in proiectarea de solutii IT pentru bransa de tamplarie termoizolanta, compania germana, cu sediul central in localitatea Bad Neuenahr-Ahrweiler are, in prezent, peste 200 de angajati – in majoritatea cazurilor, programatori – si furnizeaza aplicatii specializate pentru mai mult de 7.000 de utilizatori profesionisti din 50 de state de pe glob. Dintre partenerii internationali consacrati pot fi amintite companii precum Microsoft, HP, Oki Business, Sunrise Software, Norman Antivirus, Samsung etc. Strategia Klaes, aplicata cu succes inclusiv pe piata din Romania, se poate sintetiza prin dezvoltarea continua a unor solutii inovatoare, concomitent cu asigurarea unor servicii de inalta calitate si oferta unui suport complet pentru utilizatori. Prin imbunatatirea permanenta a aplicatiilor promovate, acestea au ajuns la un nivel extrem de ridicat din punct de vedere tehnic, fapt ce a dus la recunoasterea implicita a valorii lor inclusiv de catre firmele competitoare, multe adoptand deja solutiile propuse de Klaes in standarde folosite pentru programele proprii.
 
Gestiune integrata a proceselor de management
Portofoliul pus la dispozitia clientilor este vast si include aplicatii complexe, dintre care pot fi amintite Klaes Premium, Professional etc. De altfel, cele mai recente versiuni ale acestora au fost prezentate in cadrul targului Fensterbau/Frontale, unde Klaes si-a consolidat statutul de lider in inovatie si tehnologie. De exemplu, pachetul Klaes Premium se dovedeste din nou a fi un instrument util pentru coordonarea fluxurilor de productie, managementul informatiei, organizare si control. Cu ajutorul acestei aplicatii extrem de performante, toate diviziile din cadrul unei companii specializate in productia de tamplarie termoizolanta devin practic interdependente, obtinandu-se o imbunatatire a ergonomiei, alaturi de o sporire flexibilitatii proceselor si o majorare sustenabila a veniturilor. In ceea ce priveste Klaes Professional, platforma are capacitatea de a asigura gestiunea integrata a tuturor proceselor de management dintr-o astfel de firma. Datorita proiectarii sale modulare, programul asigura factorilor de decizie posibilitate de a alege exact procesele in care se doreste implementarea programului respectiv.
 
Perspective optimiste de dezvoltare pentru perioada urmatoare
Cu ocazia decernarii trofeului EURO-Fereastra, Raoul Iovanut a reiterat ideea ca, pe un trend vizibil crescator al pietei de profil, se confirma orientarea companiilor spre solutii mai complexe din punct de vedere tehnic si al designului. Oficialul Klaes a aratat ca „in acest context, avand in vedere inclusiv orientarea principalilor producatori din Romania catre pietele externe unde exigentele consumatorilor impun, de asemenea, adoptarea unor solutii mai performante, firma noastra pune tot mai mult accentul pe extinderea paletei lingvistice in care sunt disponibile aplicatiile si, totodata, pe adaptarea dinamica la specificul cererii din fiecare regiune. Dintre avantajele asigurate pe acest segment trebuie amintite ofertarea prin tipuri predefinite de tamplarie, combinate cu scheme conforme cerintelor partenerului, atentionarea utilizatorului in legatura cu eventualele neconformitati, facilitati de tip «multi-user» ce ruleaza pe sisteme de tip server locale sau in «cloud» etc. Desigur, cele mentionate anterior sunt doar cateva dintre facilitatile pe care expertii nostri le propun utilizatorilor, angajamentul nostru ferm fiind acela ca vom continua pe calea performantei pe care ne-am angajat deja de 30 de ani, iar aceasta se va materializa permanent prin solutii noi si complexe, care sa determine optimizarea tuturor proceselor legate de activitatile de productie si comercializare a tamplariei termoizolante”.
 
Ovidiu STEFANESCU
 
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
athena_370px
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE