Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - SCHACHERMAYER: Cota de piata consolidata de performanta produselor
SCHACHERMAYER: Cota de piata consolidata de performanta produselor
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Iul 2015 08:45
Casa austriaca de comert Schachermayer nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind, actualmente, unul dintre cei mai bine pozitionati furnizori de sisteme de feronerie pentru ferestre din Romania. Locul fruntas in clasamentul companiilor active pe piata de profil a fost consolidat printr-o atitudine profesionala, ce presupune, printre altele, promovarea unor solutii de calitate ireprosabila, cu performante pe masura asteptarilor beneficiarilor, precum si asigurarea unor termene de livrare foarte scurte. Acestea reprezinta doar cateva dintre motivele pentru care reprezentanta din Romania a grupului a fost recompensata cu ocazia ceremoniei de premiere organizate in cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina EURO-Fereastra, editia a saptea (2015), un trofeu la categoria "Dezvoltare & Afaceri". Distinctia a fost acordata, de asemenea, pentru capacitatea deosebita de adaptare a subsidiarei autohtone la noul context economic. 
 
Strategie integrata de dezvoltare, bazata pe inovatie si optimizarea activitatii
Fondata in Austria in urma cu peste un secol si jumatate, Schachermayer si-a demonstrat permanent capacitatea de a dezvolta solutii moderne si inovatoare. Actualmente, portofoliul companiei include peste 150.000 de articole, livrate catre o multitudine de destinatii de pe plan mondial prin intermediul unuia dintre cele mai rapide si moderne sisteme logistice existente in Europa. Unul dintre motoarele principale care au asigurat dinamica deosebita a grupului este reprezentat de inovatie, considerata de managementul Schachermayer ca elementul hotarator pe calea progresului. Constituindu-se intr-un real impuls pentru economiile nationale, strategia de dezvoltare a produselor noi este in mod continuu incurajata, obiectivele majore ale acestei politici fiind reprezentate de promovarea schimbului de experienta, dezvoltarea unor retele de parteneriat intre diverse branse industriale, incurajarea implementarii noilor concepte, optimizarea proceselor si structurilor interne etc. 
 
Livrari rapide pe o raza de 400 km de la depozitul central
Pe segmentul constructiilor, portofoliul de produse este bogat si include solutii promovate sub marci renumite pe plan mondial, cum ar fi Maco, Gutmann, Simonswerk, BKS, Solido, Geze, Hoppe, Hautau etc. Pentru optimizarea parteneriatelor cu firmele din Romania, Schachermayer pune la dispozitia acestora un catalog online, incluzand peste 85.000 de repere, din categorii diverse, precum feronerie pentru ferestre, balamale pentru usi, zavoare, solutii antipanica, amortizoare, manere, sisteme pentru sticla etc. Serviciile prestate sunt impecabile, compania asigurand clientilor intreaga competenta a personalului propriu in plan logistic si de organizare. Astfel, termenele de livrare sunt reduse in mod semnificativ, ajungandu-se la perioade cuprinse intre 24 de ore si 48 de ore de la inregistrarea comenzii, in regiunile Austriei, Germaniei de Sud, Italiei de Nord, Cehiei, Slovaciei, Ungariei si Sloveniei (pe o raza de 400 de km pornind de la Linz - localitatea unde se afla depozitele centrale ale grupului). Performanta in planul depozitarii este posibila gratie gradului ridicat de automatizare, sistemul propriu incluzand peste 8 km de cai interne de rulare si vehicule ghidate prin tehnologie laser. Managementul transportului se realizeaza prin intermediul unei aplicatii software specializate, ce implica inclusiv expeditorii de marfuri. 
 
Promovarea solutiilor performante genereaza dezvoltarea pietei de tamplarie
Strategia de excelenta in afaceri a fost implementata si pe piata din Romania, unde intreaga activitate se deruleaza sub spectrul performantei atat in ceea ce priveste produsele si echipele proprii de specialisti, cat si firmele colaboratoare. Avand in vedere decizia de promovare exclusiva a unor solutii premium, aceasta constituie un criteriu automat de selectare a clientilor, care se adreseaza, la randul lor, unor beneficiari ce pun un accent deosebit pe calitate. Pe o piata puternic orientata spre criteriul celui mai mic pret, o asemenea politica de vanzari poate parea riscanta, la o analiza superficiala. Cu toate acestea, luand in considerare incadrarea ansamblurilor de ferestre in categoria bunurilor de folosinta indelungata, fiabilitatea sistemelor ce intra in componenta acestor produse constituie o caracteristica vitala, ce nu poate fi regasita decat la solutiile tehnice de inalta calitate. Bazandu-se pe un astfel de rationament, Schachermayer Romania a mizat pe aceasta alternativa si a cultivat cu perseverenta relatiile de afaceri cu firme prestigioase din domeniu, ale caror produse sunt apreciate atat in pe plan intern, cat si international. In prezent, compania detine un depozit amplasat langa Bucuresti, cu o suprafata de peste 1.700 mp, precum si puncte de lucru in Transilvania si Moldova. Performantele economice obtinute pe plan autohton, unde compania se afla in topul primilor trei furnizori de feronerie pentru ferestre/usi pe segmentul produselor Maco, atesta capacitatea echipei locale de a se alinia la exigentele impuse la nivel de grup. Managementul societatii considera ca prin aplicarea unui standard ridicat de calitate se creeaza premisele pentru un viitor profitabil, ceea ce asigura inclusiv o dezvoltare sanatoasa a intregii piete de profil.    
 
 
TSV
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza