Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - SIMONSWERK isi apara cu succes cota de piata pe segmentul premium
SIMONSWERK isi apara cu succes cota de piata pe segmentul premium
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Iun 2016 11:03
Festivitatea de premiere organizata in cadrul Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade Cortina editia 2016 a prilejuit acordarea trofeului EURO-Fereastra la sectiunea „Reliable Brands” furnizorului de balamale si sisteme de feronerie pentru usi Simonswerk. Decizia juriului a fost unanima, fiind sustinuta de imaginea prestigioasa pe care firma germana si-a construit-o cu perseverenta in ultimii 125 de ani de cand activeaza pe piata internationala de profil. Avantajul competitiv a fost consolidat si in Romania prin eforturile directorului tehnic Radu Marchis, care a avut inteligenta necesara de a reliefa in fata partenerilor avantajele sistemelor Simonswerk si de a-i determina pe acestia sa opteze pentru solutii de inalta performanta, caracterizate printr-o fiabilitate incontestabila. Astfel, marca germana de balamale si-a confirmat rapid prestigiul inclusiv pe piata locala si are perspective reale de crestere in perioada urmatoare.
 
Branduri consacrate pe fiecare gama de aplicatii
Firma din Rheda-Wiedenbrück are, in prezent, circa 500 de angajati, fiind activa pe mai mult de 70 de piete internationale, prin intermediul unei retele de subsidiare independente, agentii si reprezentante proprii. Succesul companiei se fundamenteaza pe promovarea unor solutii moderne si de inalta calitate, care constituie, de fapt, raspunsul unor specialisti experimentati in domeniul balamalelor la solicitarile si cerintele specifice unei mari diversitati de aplicatii. In acest sens, brandul Variant a devenit practic sinonim cu sistemele utilizate in sectoarele rezidential si comercial, asigurand caracteristici optime de incarcare si securitate. In ceea ce priveste gama Tectus, aceasta reprezinta o solutie complet ascunsa, potrivita cu structurile moderne cu aparenta lisa. La randul sau, Baka constituie o alternativa traditionala pentru ansamblurile executate din lemn si se remarca indeosebi prin tehnologia de ajustare tridimensionala. In fine, atunci cand vine vorba despre Siku, se poate afirma ca aceasta balama este raspunsul ideal la solicitarile specifice tamplariei din PVC, produsul fiind caracterizat durabilitate, rezilienta si adaptabilitate la toate tipurile de profile. Durata mare de exploatare asociata cu o inalta fiabilitate reprezinta o conditie sine qua non pentru produsele Simonswerk, pentru ca acestea sa indeplineasca standardele tehnologice, de siguranta si design.
 
Produse de inalta fiabilitate, pentru ansambluri moderne
Dintre solutiile cele mai avansate promovate de Simonswerk inclusiv pe piata din Romania si care au avut o contributie insemnata la consolidarea renumelui companiei, poate fi amintita balamaua Tectus Energy, prevazuta cu o panglica de 16 fire, care permite circulatia unui curent cu o intensitate de 0,8 A/fir. Sistemul include atat in zona de rama, cat si in cea de cercevea adaptori universali sau speciali, adaptabili la cele mai multe mecanisme motorizate de incuiere, putand furniza mecanismelor un curent de lucru de pana la 3,2 A. Firele sunt integrate permanent in structura balamalei si nu pot fi extrase. Prin mecanismul de prevenire a ruperii in cazul deschiderii usii la 180° se garanteaza eliminarea riscului de deteriorare a elementelor de transmitere a energiei electrice din cauza operatiunilor repetate de inchidere/deschidere. O alta inovatie remarcabila este solutia Variant VX, care respecta toate caracteristicile de securitate prevazute in cadrul normelor de conformitate CE. Aceasta poate echipa usi cu o masa de maximum 300 kg, este ajustabila tridimensional, prezentand avantajul eliminarii complete a proceselor de intretinere. Dispozitivul este recomandat mai ales pentru dotarea usilor de protectie antifoc si celor etanse la fum, precum si a sortimentelor instalate pe rutele de evacuare. Pe segmentul Tectus, o veritabila vedeta este versiunea FVZ, caracterizata prin faptul ca permite instalarea in ramele de compensare. Balamaua faciliteaza obtinerea unui decalaj de 14 mm, ce permite o aliniere optima la zidaria camerei. Beneficului major este constituit de faptul ca, dupa instalare, rama ansamblului nu mai este deloc vizibila.
 
Grad ridicat de profesionalism la toate nivelurile
Referindu-se la distinctia decernata cu ocazia Conferintei EURO-Fereastra, Radu Marchis a subliniat ca „in continuare ne concentram pe dezvoltarea unor solutii inovatoare, care au rolul de a imbunatati functionalitatea sistemelor de balamale din portofoliul nostru. De asemenea, vizam accesarea altor nise de piata, care sa ne asigure oportunitati optime de crestere. Cea mai importanta tinta ramane consolidarea pozitiei de lider pe segmentul premium, care este posibila doar prin mentinerea unui grad inalt de profesionalism, la toate nivelurile”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rehau
SISECAM
ghid_montaj
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE