Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALCON PLUS si-a extins anul acesta exporturile pe piata din Republica Moldova
ALCON PLUS si-a extins anul acesta exporturile pe piata din Republica Moldova
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 03 Nov 2022 06:00
Alcon Plus, producator de tamplarie din PVC si aluminiu cu sediul in judetul Iasi, si-a extins livrarile pe piata din Republica Moldova incepand din acest an. Compania adauga, astfel, o noua piata pe harta exporturilor, alaturi de cele din Franta si Belgia.
"Cota exportului a atins in ultima perioada 34,4% din productia totala, care consta in executia de ferestre si usi din aluminiu, dar si de ansambluri din PVC, produse din sticla si lucrari de placare cu materiale compozite tip bond. La export, livram, in principal, tamplarie din aluminiu. Ansamblurile termoizolante pe care le fabricam integreaza profile Cortizo, Alumil sau Gealan (cele din PVC), feronerie Roto sau Siegenia si geam termoizolant realizat de producatori locali.
La export, ne distribuim produsele prin intermediul firmelor locale. In general, produsele pe care le exportam au aceeasi configuratie cu cele pe care le comercializam pe plan intern, insa indeplinim si cereri speciale. Cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat in ultima perioada au fost cele cu destinatie rezidentiala.
Contextul de piata in cadrul caruia ne-am desfasurat activitatea anul acesta este extrem de dificil, fiind marcat de majorarile preturilor la materiile prime, la transport, combustibil sau materiale de constructii. Dintre acestea, la sticla, in 2022, a trebuit sa facem fata unor scumpiri in cascada, impuse pana in luna septembrie in patru etape, de fiecare data cu procente cuprinse intre 15% si 20%", a mentionat Paul Liviu Gaburici, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.alconplus.ro
       
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left