Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALUSEEK: Retelele Lidl, Kaufland si Penny, principalii beneficiari ai firmei
ALUSEEK: Retelele Lidl, Kaufland si Penny, principalii beneficiari ai firmei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Iun 2021 06:30
Producatorul de tamplarie termoizolanta Aluseek Construct, din judetul Vaslui, si-a distribuit in ultima perioada produsele in principal pe plan national, avand in derulare relatii de colaborare cu firme de constructii, precum si ocazional la export, in Italia. „Ne-am specializat in principal pe lucrari la retelele de hypermarket-uri Lidl, Kaufland (unde lucram si la galeriile comerciale) si Penny. De la inceputul pandemiei, am reusit sa lucram continuu, fara sa ne intrerupem activitatea, iar acest fapt ne-a permis sa obtinem o majorare de aproximativ 10% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 2,5 milioane de lei din 2019. In 2021 speram cel putin sa ne mentinem rezultatele financiare la nivelul celor din 2020, insa vom reusi sa aflam acest sigur incepand cu luna iulie, cand incepe sa fie instalata tamplaria la proiectele de constructii demarate in trimestrul I. Activitatea firmei noastre consta exclusiv in realizarea de tamplarie din aluminiu si pereti cortina, segment pe care detinem o capacitate de productie de 500 mp/luna. Anul acesta ne-am propus ca principal program de investitii achizitia din fonduri proprii de utilaje pentru prelucrarea aluminiului, precum masini pentru debitare, frezare etc.”, a mentionat Constantin Marius Stoica, administratorul firmei.  
Infiintata in anul 1994, compania a avut initial un alt domeniu de activitate (ambalare oxigen si comert cu gaze tehnice in Barlad si zonele invecinate), evolutia optima a afacerii permitandu-i ulterior sa achizitioneze o linie pentru fabricarea tamplariei din PVC si aluminiu. Societatea detine in prezent si certificarea SR EN ISO/CEI 17021:2011. Informatii suplimentare, la www.aluseek.ro
 
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE