Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ARCER se implica in proiecte speciale pe segmentul ferestrelor din lemn
ARCER se implica in proiecte speciale pe segmentul ferestrelor din lemn
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iul 2020 05:10
Compania maramureseana Arcer realizeaza ferestre din lemn stratificat in valoare de aproximativ 200.000 de euro/luna. „In 2019, am atins 70% din aceasta capacitate. Din nefericire, anul 2020 l-am inceput cu stangul din cauza contextului nefavorabil. Potentialii clienti nu au avut curajul sa demareze proiecte noi. Pentru acest an ne-am fixat un target de 2,5 milioane de euro, in crestere fata de 2019. Ne asteptam la o intensificare a comenzilor incepand cu a doua jumatate a anului in curs.  Oferta noastra contine doua variante de profile standard (68 mm si 78 mm) cu variantele constructive: lemn-aluminiu, ferestre duble conectate printr-o captuseala si profilul «gura de lup» cu cremon aplicat, agreat de clientii francezi. In realizarea comenzilor, utilizam esentele autohtone de stejar si molid, dar realizam comenzi si din pin sau meranti. Vitrajele ne sunt furnizate de producatori regionali si de firma Olin din grupul Abitare Brasov (partenerul nostru de peste 20 de ani), ce realizeaza comenzile speciale. Putem integra diferite variante de vitraje (duble sau triple), respectiv toata gama de sticla (rezistenta la foc si efractie, cu atenuare acustica, laminata, calita, cu transmisie termica). Colaboram cu furnizorul de feronerie Roto si lucram in doua schimburi, la o capacitate de 40 de rame/schimb de opt ore. Dorim sa dezvoltam un profil de ferestre tip «ghilotina» sau, cu glisare de sus in jos pentru Marea Britanie, o piata in continua dezvoltare”, a precizat Dan Ofrim, administratorul Arcer.
Firma livreaza in tara si peste hotare, in cuantum de aproximativ 20% din productia totala. Livrarile de acest tip se realizeaza in Olanda, Germania, Elvetia, Marea Britanie si Ungaria. Informatii suplimentare, la www.arcer.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left