Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ARCER se implica in proiecte speciale pe segmentul ferestrelor din lemn
ARCER se implica in proiecte speciale pe segmentul ferestrelor din lemn
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iul 2020 05:10
Compania maramureseana Arcer realizeaza ferestre din lemn stratificat in valoare de aproximativ 200.000 de euro/luna. „In 2019, am atins 70% din aceasta capacitate. Din nefericire, anul 2020 l-am inceput cu stangul din cauza contextului nefavorabil. Potentialii clienti nu au avut curajul sa demareze proiecte noi. Pentru acest an ne-am fixat un target de 2,5 milioane de euro, in crestere fata de 2019. Ne asteptam la o intensificare a comenzilor incepand cu a doua jumatate a anului in curs.  Oferta noastra contine doua variante de profile standard (68 mm si 78 mm) cu variantele constructive: lemn-aluminiu, ferestre duble conectate printr-o captuseala si profilul «gura de lup» cu cremon aplicat, agreat de clientii francezi. In realizarea comenzilor, utilizam esentele autohtone de stejar si molid, dar realizam comenzi si din pin sau meranti. Vitrajele ne sunt furnizate de producatori regionali si de firma Olin din grupul Abitare Brasov (partenerul nostru de peste 20 de ani), ce realizeaza comenzile speciale. Putem integra diferite variante de vitraje (duble sau triple), respectiv toata gama de sticla (rezistenta la foc si efractie, cu atenuare acustica, laminata, calita, cu transmisie termica). Colaboram cu furnizorul de feronerie Roto si lucram in doua schimburi, la o capacitate de 40 de rame/schimb de opt ore. Dorim sa dezvoltam un profil de ferestre tip «ghilotina» sau, cu glisare de sus in jos pentru Marea Britanie, o piata in continua dezvoltare”, a precizat Dan Ofrim, administratorul Arcer.
Firma livreaza in tara si peste hotare, in cuantum de aproximativ 20% din productia totala. Livrarile de acest tip se realizeaza in Olanda, Germania, Elvetia, Marea Britanie si Ungaria. Informatii suplimentare, la www.arcer.ro 
 
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
rehau
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE