Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 16 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ATD obtine o majorare de 30% a cifrei de afaceri in 2020 si vizeaza mentinerea
ATD obtine o majorare de 30% a cifrei de afaceri in 2020 si vizeaza mentinerea
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Mai 2021 06:10
Firma ATD Servicii Tehnice, cu sediul in judetul Mures, a inregistrat in 2020 o majorare de aproximativ 30% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea din 2019, fiind consemnate rezultate financiare de peste trei milioane de lei. „Anul precedent a fost unul foarte bun pentru noi, iar pentru 2021 estimam cel putin o mentinere a nivelului atins in 2020. 
 Am lucrat intens si, desi la inceputul anului trecut am inregistrat o stagnare a lucrarilor, practic, din luna martie 2020, am revenit in forta, la un nivel foarte bun. In vederea dezvoltarii activitatii, anul acesta vom derula diverse proiecte de investitii, in principal pentru nevoile uzuale, cum ar fi cele in utilaje. Ne-am specializat in principal in realizarea de lucrari complete, cu montaj la cheie, aproximativ 80% dintre acestea derulandu-se in judetul Mures, iar restul, la nivel national. Ne implicam atat in proiecte publice, cat si private, anul trecut ponderea acestora fiind relativ similara. Totodata, ocazional, realizam si livrari la export, in Germania sau Franta. Suntem un atelier de tamplarie termoizolanta durabila, ocupandu-ne cu productia si montajul de ansambluri termoizolante si fatade de calitate superioara si incercam sa le oferim partenerilor o gama completa de produse si servicii in domeniul fatadelor arhitecturale”, a declarat Mircea Somesan, managerul general al companiei.
Activitatea ATD Servicii Tehnice consta in fabricarea de tamplarie din aluminiu, pereti cortina si fatade ventilate cu materiale diverse, cum ar fi placi tip bond si HPL, deck, fibrociment etc. (in proportie de 70% din totalul activitatii), ansambluri din PVC (15%), precum si in realizarea de balustrade sau compartimentari din sticla (15%). Firma lucreaza cu sisteme din aluminiu marca Alumil, echipate cu feronerii G-U sau Giesse si sisteme din PVC marca Veka si Gealan, echipate cu feronerii Maco Multimatic. De asemenea, colaboreaza cu mai multi producatori de geam termoizolant, precum Olin (judetul Brasov), TDC (Brasov) sau Primer Electro (Mures). Informatii suplimentare, la www.atd.ro
 
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
athena_370px
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE