Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BAC-DELPHI extinde productia si livrarile de tamplariei din aluminiu in 2022
BAC-DELPHI extinde productia si livrarile de tamplariei din aluminiu in 2022
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iun 2022 06:30
Compania Bac-Delphi SA s-a axat in ultima perioada pe realizarea de tamplarie termoizolanta din aluminiu, activitati ce au o contribubutie de aproximativ 60% la incasarile totale. „Diferenta este reprezentata de realizarea de ansambluri termoizolante din PVC si derularea de operatiuni pe segmentul fatadelor ventilate. Pentru realizarea ferestrelor si usilor din aluminiu colaboram in principal cu furnizorul Alumil, dar si cu Schüco, precum si cu Moldoglass si G-U, chiar daca prin intermediul unor distribuitori. In ceea ce priveste tamplaria din PVC, o parte dintre ansamblurile comercializate sunt gata facute de catre importanti producatori zonali, precum Izotec Group (judetul Neamt), ADF Prod (Neamt) sau Barrier (Bacau). Ne livram produsele in principal in zona Moldovei, a Transilvaniei si in regiunea Capitalei, precum si ocazional la export, in Germania. Cele mai importante proiecte realizate pe segmentul principal de activitate sunt derulate in colaborare cu doi parteneri strategici pe care ii avem, respectiv retelele de magazine Lidl si Kaufland.
Printre principalele obiective de dezvoltare pe care le avem in vedere pentru anul in curs, am putea mentiona achizitia de mijloace de transport si de utilaje pentru realizarea de ansambluri termoizolante din aluminiu. Totodata, ne dorim sa ne pastram rezultatele financiare cel putin la nivelul de 5,5 milioane de lei pe care l-am atins in 2021”, a precizat Ionel Mocanu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.bacdelphi.ro  
    
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left