Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BARRIER isi continua in 2024 programul de expansiune nationala prin francize
BARRIER isi continua in 2024 programul de expansiune nationala prin francize
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Mai 2024 06:15
La inceputul acestui an, compania Barrier si-a continuat programul ambitios si constant de expansiune in teritoriu. „Astazi, sarbatorim deschiderea celui de-al patrulea showroom Barrier, in Banat, la Lugoj, consolidand, astfel, prezenta noastra in regiune cu un spatiu modern dedicat tamplariei din PVC si aluminiu, rulourilor si portilor de garaj. Barrier este un nume de referinta atat in Romania, cat si in Europa si ne bucuram ca de sase ani aducem produsele noastre de top mai aproape de clientii din Banat. Noul nostru sediu din Lugoj se alatura celorlalte centre ale Barrier din Timisoara, Resita si Caransebes si este un punct de intalnire pentru clientii care cauta solutii de inalta calitate in domeniul tamplariei si un simbol al angajamentului nostru pentru excelenta si inovatie. Multumesc Barrier pentru povestea inceputa impreuna si sunt convins ca prin dedicare si inovatie vom continua sa oferim impreuna produse si servicii de cea mai inalta calitate. Va asteptam in noul nostru showroom, precum si in celelalte locatii pentru a descoperi solutiile noastre personalizate si pentru a construi cu totii proiecte de succes”, a declarat Ionut Biris, administrator franciza Barrier Lugoj. Cu prilejul evenimentului de deschidere, Marian Porumbescu, Regional Sales Manager (RSM) Barrier Vest, a adaugat: „Suntem incantati sa fim in Lugoj pentru a inaugura un now showroom Barrier. Suntem la al patrulea pas in parteneriatul dintre Barrier si Bietar Plast, un nou pas care vine ca o provocare atat pentru noi, cat si pentru partenerul nostru. Aducem prin acest nou showroom si in Lugoj produsele, expertiza si experienta Barrier, de asemenea, expunem toate produsele destinate inchiderilor de goluri in constructii, de la tamplarie din PVC, tamplarie din aluminiu, pereti cortina si pana la usi de garaj, rulouri si usi sectionale industriale si suntem convinsi ca ambitia si eforturile partenerului nostru vor fi determinante in succesul si realizarile spectaculoase pe care le vor genera aici. Suntem increzatori in partenerul nostru si asteptam cu drag succesul”.
Producatorul Barrier a incheiat anul 2023 cu inaugurarea unui nou showroom de tip franciza, in Craiova, mai multe detalii oferind, cu prilejul inaugurarii acestuia, Claudiu Pletea, RSM Barrier Sud: „Am onoarea de a ma afla in Craiova alaturi de voi, la deschiderea unei noi francize Barrier. Am incept anul 2023 in forta, cu deschiderea unui nou spatiu de prezentare, cu triplarea capacitatii de productie, cu inaugurarea celui mai mare showroom de profil din estul Europei si cu innoirea parcului auto, ce dispune de 25 de autocamioane. Incheiem anul 2023 cu deschiderea primei francize din Craiova, impreuna cu un partener de incredere, cu o vasta experienta in tamplarie”. Prezent la eveniment, Ionut Luca, administratorul noii francize Barrier, a mentionat: „Reprezint compania Barrier printr-un parteneriat de franciza deschis in orasul Craiova. Pentru cei care nu cunosc compania Barrier, suntem producatori de tamplarie din PVC si aluminiu, usi de garaj si tot ceea ce reprezinta conceptul de inchideri de goluri. Barrier este unul dintre cei mai importanti producatori de tamplarie din Romania, cu investitii in ultimii zece ani de peste 30 de milioane de euro”.
In primavara anului trecut, Barrier a deschis un nou showroom in Italia, cu o suprafata impresionanta, de peste 100 metri patrati. Acesta constituie un spatiu special creat pentru a asigura vizitatorilor o experienta unica in universul produselor Barrier, exponatele fiind concepute pentru a oferi o perspectiva cuprinzatoare asupra tehnologiei de ultima generatie promovate ce include de la solutii de securitate la produse inteligente si inovatoare. Si tot la inceputul anul trecut, Barrier a deschis cel mai mare showroom de tamplarie PVC/ aluminiu din Sud-Estul Europei, pe care l-a denumit Barrier City. Cu o suprafata de 1.200 de metri patrati, showroom-ul expune peste 100 de mostre, astfel incat vizitatorul sa isi poata face o idee clara despre produsele Barrier. Informatii suplimentare, la www.barrier.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left