Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM GRUP INVEST a lansat sistemul Helios Select 76, pentru case nZEB
BDM GRUP INVEST a lansat sistemul Helios Select 76, pentru case nZEB
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Iun 2021 06:00
Compania BDM Grup Invest, detinatoarea marcii de tamplarie termoizolanta din PVC si aluminiu Helios, a lansat, recent, sistemul culisant Select 76. Acesta face parte din gama premium si se caracterizeaza prin rafinament, suprafete vitrate mari si un sistem de culisare modern de tip „Soft Close”, care fac din aceasta solutie o alegere potrivita atat pentru terase, cat si pentru verande sau spatii comerciale. Fabricat cu profile germane, sistemul Select 76 atinge unul dintre cei mai buni coeficienti de izolare termica din clasa sa si ofera o intreaga noua gama de optiuni constructive, cu proprietati tehnice remarcabile. Pe langa avantajele estetice si de spatiu, datorita materialelor din care este realizat (profil cu 5 camere de izolare, pachet de sticla tripla, trei garnituri, o garnitura speciala perimetrala si bagheta calda - warm-edge pentru pachetul de sticla), acest sistem poate atinge un coeficient termic de 0,70 W/mpK. Totodata, Select 76 ofera posibilitatea realizarii de sisteme culisante cu 2 pana la 4 canaturi si cu multiple optiuni pentru combinatiile de parti fixe si mobile. Liniile subtiri ale profilului ajuta la realizarea de suprafete vitrate de pana la dimensiunea maxima de 8 mp pentru doua canaturi, iar optiunile de vitraje cuprind sticla antiefractie, sticla securizata sau o varietate de sticle mate. Feroneria este Eco Slide si inglobeaza tehnologie de ultima ora, avand sistem de culisare silentioasa si o gama cromatica diversa, pornind de la alb, imitatii de lemn, culori mate, metalice pana la nuante bicolore.
„Credem ca trebuie sa construim responsabil in cel mai scurt timp posibil si sa construim gandindu-ne la viitorul copiilor nostri. De aceea, aducem in portofoliul Helios produse care sa ajute la diminuarea consumurilor excesive de intretinere a unui locuinte. Totodata, sistemul Select 76 vine in sprijinul arhitectilor si al constructorilor pentru realizarea de proiecte care sa indeplineasca normativele pentru casa nZEB”, a precizat directorul general al companiei, Bogdan Stauder.
Toate ansamblurile Helios sunt 100% ecologice si au o garantie de cinci ani. Acestea sunt realizate in unitati de productie cu o suprafata totala de aproximativ 20.000 mp, cu utilaje de ultima generatie, complet automatizate, cu un randament zilnic de circa 400 ferestre/zi. Producatorul de tamplarie termoizolanta, activ pe piata de profil din anul 2004, are 200 de angajati si peste 500 de colaboratori in opt tari. Informatii suplimentare, la www.ferestrehelios.ro 
 
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE