Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM GRUP INVEST: Cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro in 2018
BDM GRUP INVEST: Cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro in 2018
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Mai 2019 06:00
Compania BDM Grup Invest, producatorul marcii de tamplarie termoizolanta Helios, a inregistrat, in ultimul timp, comenzi in crestere pentru ansamblurile din aluminiu de pe pietele din vestul Europei, unde acestea sunt distribuite. Este vorba despre tari precum Franta, Italia, Elvetia, Belgia, Germania sau Austria, in care, alaturi de Canada, ajunge aproximativ 35% din productia totala de ansambluri termoizolante realizate. „Unul dintre punctele forte ale tamplariei Helios este reprezentat de procesul de productie foarte elaborat, calitatea produselor fiind cea care a generat succesul acestora pe piata locala si cea internationala. Astfel, activitatea de productie este complet automatizata si se desfasoara intr-o unitate dotata cu utilaje de ultima generatie, respectiv cu linii de productie moderne Urban si Rapid. Lucram cu personal calificat si colaboram cu cei mai buni furnizori, precum Profine, Cortizo, Roto, VBH sau G-U si suntem preocupati permanent de gestiunea atenta a calitatii”, a precizat Bogdan Stauder, directorul general al BDM Grup Invest.
Compania a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro, iar pentru 2019 estimeaza obtinerea unei noi cresteri. La realizarea acestor rezultate, ponderea comercializarii tamplariei din PVC este de aproximativ 90% din total, diferenta revenind vanzarilor tamplariei din aluminiu.
Incepand cu luna mai a acestui an, Helios introduce in portofoliu un nou profil - Kommerling de 88 mm, dedicat constructiilor cu necesitati speciale, atat din punct de vedere al arhiecturii, cat si al coeficientilor de izolatie termica si fonica. Este un profil german cu 7 camere ce are cele mai bune performante tehnice actuale, pe care se pot monta pachete de sticla de pana la 52 mm si care poate atinge coeficienti de izolatie termica de pana la 0,74W/(m2K). Este un sistem complet din care pot fi dezvoltate o gama variata de produse, precum ferestre, ferestre placate cu aluminiu, usi de exterior, placate cu aluminiu sau culisante. Mai mult, profilul permite ingroparea tocului, oferind, astfel, fatadelor o estetica moderna si o suprafata vitrata mare. Informatii suplimentare, la www.ferestrehelios.ro 
 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE