Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM GRUP INVEST: Dublare a cifrei de afaceri de anul trecut
BDM GRUP INVEST: Dublare a cifrei de afaceri de anul trecut
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Mar 2013 18:27
Evolutia activitatii diviziei de tamplarie din PVC din cadrul concernului BDM Grup Invest, din Baia Mare, a fost optima in 2012, fiind consemnata o dublare a vanzarilor. Aceasta s-a datorat atat majorarii retelei nationale de dealeri (de la 170 la 210 de colaboratori), precum si extinderii operatiunilor de export. Acestea insumeaza in prezent aproximativ 40% din productie si se efectueaza in Italia, Franta, Belgia, Austria si Germania. La nivel national, se efectueaza si livrari directe, in judetele Maramures si Cluj.
Bogdan Stauder, manager al diviziei Helios, din cadrul BDM Grup Invest: ”In primele luni din 2013 am reusit deja sa obtinem o majorare de 35% a incasarilor fata de perioada similara din 2012, ceea ce ne determina sa estimam mentinerea acestui trend ascendent pana la incheierea exercitiului financiar in curs. In sprjinul acestei previziuni vine si faptul ca intentionam sa derulam anul acesta un amplu proiect de investitii, cu o valoare de aproximativ un milion de euro, care consta in punerea in functiune a unei linii de infoliere a profilelor si in retehnologizarea sectiei de tamplarie. Prin intermediul acestui program, capacitatea proprie de productie se va majora pana la 15.000 mp/luna, in procesul de fabricatie utilizandu-se profile KBE, Kömmerling si Trocal, feronerie Roto si geam termoizolant furnizat de societatea M3 Izoglass, din Baia Mare. Un procent relativ redus din vanzari este reprezantat de cota ansamblurilor de usi/ferestre din aluminiu si a roletelor exterioare. Perspectivele pentru piata autohtona sunt momentan negative pe termen scurt si chiar mediu, mai ales ca se duce, in continuare, o lupta acerba pentru preturile de achizitie, iar beneficiarii achizitioneaza preponderent sortimente din gama economica. Spre deosebire de ceea ce se intampla pe plan intern, la export cel mai important avantaj consta in asigurarea unui pret corect pentru modelele comercializate”.
 
ghid_montaj
rehau
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE