Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM GRUP INVEST: Investitii importante programate pentru anul in curs
BDM GRUP INVEST: Investitii importante programate pentru anul in curs
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 27 Ian 2017 18:21
Strategia de dezvoltare a companiei BDM Grup Invest, detinatoarea marcii de tamplarie din PVC Helios, presupune pentru anul in curs mai multe proiecte importante de investitii. Este vorba, in primul rand, despre marirea capacitatii spatiilor de depozitare pentru materiile prime si produsele finite, obiectiv cu o valoare estimata la aproximativ 500.000 de euro. In al doilea rand, este vizata crearea unor showroom-uri regionale, reprezentative in sectorul propriu de activitate si care sa faciliteze accesul clientului final la toate solutiile din oferta producatorului. Costurile proiectului se cifreaza la peste 170.000 de euro, suma ce reprezinta doar valoarea amenajarii acestora.
„In 2017, ne-am propus, de asemenea, sa oferim servicii noi si sa cream, astfel, un departament de instruire si control al calitatii produselor si serviciilor oferite pentru intreg lantul de distributie, pentru ca atat produsul, cat si serviciile de vanzare si montaj sa ajunga la clientul final la standardele de calitate dorite de noi. In acelasi timp, avem in vedere sa ne concentram toate eforturile pe cresterea continua a calitatii produselor si a serviciilor firmei, dar si pe sporirea productivitatii in activitatea fiecarui angajat. Toate aceste masuri vin in sprijinul atingerii celui mai important obiectiv al acestui an, respectiv mentinerea trendului ascendent al vanzarilor tamplariei din PVC, marca Helios, ansamblurile respective avand o notorietate tot mai mare de la un an la altul in zonele in care suntem prezenti si reprezentand una dintre primele trei optiuni ale clientului final. In prezent, in vanzarile totale de usi si ferestre din PVC, cele mai numeroase comenzi vizeaza ansambluri cu profile ce au o adancime constructiva de 70 mm (55% din totalul livrarilor), diferenta revenind celor de 76 mm (35%), 88 mm (5%) si celor culisante (5%). De asemenea, vizam o sporire de 10% a cifrei totale de afaceri (la care vanzarile de tamplarie termoizolanta au o contributie de 90%), in raport cu nivelul de 15 milioane de euro inregistrat in 2016”, a precizat Bogdan Stauder, managerul firmei.
Tamplaria Helios este realizata cu profile Profine (inculsiv seriile Premidoor 76 si Premiline), feronerie Roto si geam termoizolant fabricat de societatea M3 Izoglass. Capacitatea de productie se situeaza la nivelul de 450 ferestre/zi si se exploateaza la maximum in sezonul de varf al vanzarilor, iar in extrasezon, in proportie de 75%. Distributia se realizeaza preponderent in Romania (in Transilvania, Nordul Moldovei si Banat), ceea ce reprezinta 60% din vanzari, precum si la export, in Italia, Franta, Belgia si Germania.
Referindu-se la dinamica livrarilor, Bogdan Stauder a adaugat: „Pe plan intern, se poate observa un interes crescut pentru produse cu caracteristici tehnice superioare sistemelor clasice de 70 mm, ponderea sortimentelor de 76 mm fiind in crestere, in ceea ce priveste structura comenzilor. In acelasi timp, la export,  se pune o presiune tot mai mare pe pretul de vanzare, datorita faptului ca, in ultimul timp, a sporit semnificativ numarul firmelor din Estul Europei prezente pe pietele externe. Astfel, marea provocare a companiilor romanesti ramane in continuare cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite”. Informatii suplimentare, la www.ferestrehelios.ro 
 
rehau
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE