Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BIG ALUMINIUM: Orientarea firmelor catre export sustine piata interna
BIG ALUMINIUM: Orientarea firmelor catre export sustine piata interna
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 03 Oct 2014 13:22
Anul acesta, producatorul de tamplarie din aluminiu Bordas Industrial Group of Aluminium (BIG Aluminium) si-a mentinut cota exportului la nivelul de 40%, cat a inregistrat si anul trecut. Ansamblurile livrate peste granitele tarii includ profile Reynaers sau Schuco si Reynobond (pentru placari), lucrarile accesate pe pietele externe presupunand gestionarea completa a santierului si managementul unui proiect in toate etapele sale.
 
Dorin Coman, director comercial al BIG Aluminium: „Derulam operatiuni de acest tip pe pietele din Germania si Franta, pe care le consideram mult mai evoluate comparativ cu cea autohtona. Singurele dificultati sunt legate de aspecte tehnice sau de dificultatea cu care reusim sa identificam la nivelul tarii noastre producatori de geam termoizolant care sa se ridice la nivelul cerintelor de pe plan extern in ceea ce priveste agrementele, materialele, calitatea produselor si normele de protectie a muncii solicitate. Totusi, se poate remarca pe piata o orientare a producatorilor de tamplarie catre executia de ansambluri de calitate, aceasta focalizare catre export imbunatatind semnificativ gradul de calitate a produselor, in general. In ceea ce ne priveste, ne desfasuram activitatile de productie in cadrul a doua divizii, respectiv cea de executie a tamplariei termoizolante din aluminiu si a peretilor cortina, precum si de efectuare a lucrarilor de placare cu materiale compozite (cu o contributie de 95% la cifra de afaceri), precum si cea de prelucrare a tablei si de realizare a panelurilor compozite”.               
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left