Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 23 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - CONF BINALE si-a dezvoltat gama de usi in 2022, prin lansarea de modele noi
CONF BINALE si-a dezvoltat gama de usi in 2022, prin lansarea de modele noi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 27 Sep 2022 06:00
Producatorul de tamplarie termoizolanta Conf Binale (judetul Vrancea) s-a axat anul acesta exclusiv pe dezvoltarea segmentului usilor, prin lansarea mai multor modele noi. "Daca in 2020 si in 2021 am avut foarte multe lucrari de serie, anul acesta ne-am orientat foarte mult pe realizarea de unicate. Astfel, lucram chiar si la proiecte la care am lansat oferte mai vechi. Livram ansambluri termoizolante din lemn stratificat la proiecte de pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul unei retele ce integreaza peste 12 dealeri. Totodata, efectuam si operatiuni de export, in Olanda, Italia si Franta, unde ajung aproximativ 25% din produsele finite pe care le fabricam. Pe pietele externe, lucram, in principal, la cladiri private.
Pentru realizarea usilor din portofoliul propriu facem import de pin, iar in rest folosim profile din esente de stejar si frasin. La modelele de interior, ne axam pe prefabricate ce inglobeaza MDF, tei si stejar. Pentru usile de intrare, folosim feronerie AGB si Winkhaus, precum si balamale AGB si Simonswerk. Utilizam profile clasice standardizate pe nivelul tipologiei de lucru, si putem spune ca pentru ferestre au crescut peste tot costurile la materiile prime. Chiar si in aceste conditii, nu ne putem permite o scadere semnificativa a pretului produselor, din cauza costurilor operationale ridicate si ale materiilor prime si, mai ales, pentru ca produsele proprii sunt de calitate superioara si nu putem renunta la acest aspect. Avem obligatii si catre partenerii nostri, oamenii se bazeaza pe bunele noastre intentii, si nu pe atitudini negative sau pe ceea ce se intampla astazi in piata.
Portofoliul propriu include, in prezent, ferestre din lemn stratificat si din lemn placate cu aluminiu (cu o contributie de 60% la totalul activitatii), usi de interior si de intrare (30%) si scari. Asteptam sa trecem cu bine sezonul de vara si nu putem face deocamdata previziuni financiare pentru finalul lui 2022. Ceea ce putem spune cu siguranta este ca si anul acesta ne-am continuat proiectele de investitii, desi conditiile de piata au fost destul de dificile", a declarat Corneliu Malinoiu, directorul tehnic al Conf Binale. Informatii suplimentare, la www.binale.ro
    
 
rehau
2021-video-fer
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza