Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DECO PLAST: Extindere logistica si participare la expozitii de tamplarie in anul 2024
DECO PLAST: Extindere logistica si participare la expozitii de tamplarie in anul 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Feb 2024 06:15
Producatorul de tamplarie termoizolanta Deco Plast are in plan sa deschida un nou depozit in tara, in acest an, investitia urmand a contribui la crearea unei noi rute de distributie. In 2023, compania a inaugurat un depozit si in Bucuresti, care deserveste livrarile din centrul si din nordul Capitalei, precum si pe cele din zonele limitrofe. Pentru 2024, conducerea companiei si-a propus, de asemenea, sa inceapa sa participe la evenimente dedicate tamplariei termoizolante si constructiilor. Un prim eveniment contractat, in acest sens, este reprezentat de expozitia de la Paris, care va avea loc in a doua parte a anului.
"In 2023, strategia de dezvoltare adoptata a presupus alocarea unor fonduri in valoare de 350.000 de euro pentru extinderea parcului auto, implementarea unui program de tip RPA, precum si pentru cresterea capacitatii de productie. Desi a inceput sub amenintarea unui «lup rau» pentru noi, 2023 s-a dovedit a fi, pana la urma, un an bun, in care s-au stabilizat vanzarile, iar segmentul premium a crescut. Cifra de afaceri a atins, in 2022, valoarea de 65,6 milioane de lei, iar cea din 2023 de 59,3 milioane de lei. Consideram diferenta de aproximativ 6,5% o scadere de volum, compensata de o crestere a valorii produsului livrat, in timp ce cota profitului a ramas constanta, conform planului de afaceri propus la inceputul anului.
Pentru noi, 2023 a inceput cu o schimbare de optica si ne-am axat mai mult pe vanzarea produselor performante, conforme cu cladirile NZEB. Astfel, promovarea inceputa in a doua parte a lui 2023 a mers in aceasta directie, in luna iunie participand la NZEB Timisoara, iar in decembrie, la NZEB Bucuresti. Suntem incantati de interesul din piata in crestere catre produse mai performante si, implict, pentru seriile Spatio si Sensio din portofoliul nostru. Directia catre cladirile eficiente energetic a aparut in urma cu cativa ani si, cu siguranta, aceasta va fi, in continuare, tendinta pe termen mediu si lung.
Din pacate, exista si provocari, cum ar fi aceea ca masurile fiscale nu avantajeaza producatorii si genereaza in piata o unda de instabilitate. Drept urmare a adoptarii acestora, se inregistreaza o scadere a competitivitatii la export in randul producatorilor romani. In acelasi timp, incepand de anul trecut s-a inregistrat o scadere a proiectelor noi de constructii demarate de dezvoltatori, probabil ca urmare a inflatiei si a costurilor foarte mari cu creditele contractate din mediul bancar", a declarat Mirela Ivascu, Managing Partner in cadrul Deco Plast.
Informatii suplimentare, la www.decoplast.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left