Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DECO PLAST implementeaza cea mai importanta investitie de la infiintarea firmei
DECO PLAST implementeaza cea mai importanta investitie de la infiintarea firmei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 28 Mar 2022 06:10
Anul trecut, producatorul de tamplarie termoizolanta Deco Plast a inregistrat mai multe schimbari importante ale activitatii. Dupa cum precizeaza Raluca Ivascu, directorul de vanzari al firmei, cea mai importanta dintre acestea a constat in finalizarea procesului de relansare a marcii Deco Plast - operatiune care era planificata de foarte mult timp. In 2022, constructia unei imagini noi si omogene atat in mediul virtual, cat si in cel fizic va continua, managerul societatii sperand ca acest aspect sa contribuie la consolidarea pozitiei companiei pe piata nationala a producatorilor de tamplarie din PVC.
- Ce alte programe pentru dezvoltare v-ati planificat in 2022?
- In primavara acestui an estimam ca va deveni operationala o noua unitate destinata fabricarii tamplariei termoizolante, care va include doua linii de productie a tamplariei din PVC. Echipamentele pe care le-am comandat sunt de ultima generatie si vor permite realizarea de ansambluri termoizolante premium, destinate, in principal, exportului. Acest proiect de dezvoltare reprezinta, de altfel, cea mai importanta investitie pe care am derulat-o de la infiintarea companiei, din 2004 si pana acum. Anul acesta avem, de asemenea, in plan o consolidare a marcii, atat in mediul fizic, cat si in cel virtual.
- Cum se deruleaza, in prezent, activitatile proprii de productie?
- Producem, in principal, tamplarie din PVC, a carei realizare are o contributie de 95% la cifra totala de afaceri a firmei, diferenta revenind fabricarii ansamblurilor din aluminiu. Capacitatea actuala de productie pe segmentul tamplariei din PVC este de 500 de unitati/schimb. Punem la dispozitia beneficiarilor ansambluri termoizolante ce poarta marca Deco Plast in orice culori din gama RAL, precum si servicii speciale de infoliere si vopsire. Ne-am clasificat produsele in patru game care se diferentiaza prin functionalitate si calitate, acestea fiind DecoSensio, DecoSpatio, DecoVisio si DecoVitrio.
- Care a fost evolutia cifrei de afaceri in ultimul timp si ce se estimeaza pentru 2022?
- Am incheiat anul 2021 cu o crestere de 37% a cifrei de afaceri fata de 2020, acesta fiind, totusi, un moment al schimbarilor si incertitudinilor marcat de inceputul pandemiei globale, modificari care s-au vazut clar si in evolutia rezultatelor financiare proprii. Anul trecut a inceput lent, datorita situatiei globale dificile, debutand cu o scadere pe piata externa si cu o crestere neasteptata pe cea interna. Din luna mai 2021, lucrurile au revenit complet la normal si ne-au depasit chiar asteptarile, iar capacitatea de productie a fost folosita la maxim. Aceasta situatie s-a echilibrat incepand cu cel de-al doilea semestru din 2021 si s-a mentinut si la inceputul lui 2022. Pentru anul in curs, in absenta unor derapaje majore, preconizam obtinerea unei noi cresteri a incasarilor, care va atinge nivelul de aproximativ 25%, si care va fi sustinuta de punerea in functiune a noilor linii de productie. 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left