Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DRUPANEL: Evolutie in crestere a domeniului panelurilor la nivel national
DRUPANEL: Evolutie in crestere a domeniului panelurilor la nivel national
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Aug 2014 09:00
Producatorul autohton de paneluri Drupanel - Baia Mare a derulat anul acesta mai multe proiecte de investitii, dintre care se remarca achizitia unei masini de infoliat, a unor echipamente de ultima generatie pentru diversificarea gamei sortimentale sau lansarea unei noi serii de paneluri din HPL. Pe termen scurt, se are in vedere popularizarea intensa a noilor produse (fiind intocmite deja cataloage speciale in acest sens), iar pana la finele exercitiului financiar in curs se are in vedere cel putin o mentinere a cifrei de afaceri care in 2013 a atins nivelul de 6,4 milioane de lei. In acelasi timp, este posibila inregistrarea unei majorari, intrucat in primul semestru al acestui an vanzarile au fost superioare celor consemnate in intervalul similar din 2013.
 
Dana Druta, manager al Drupanel: „O alta schimbare semnificativa care a avut loc anul acesta in activitatea proprie a constat in initierea de operatiuni in Ungaria, Italia, Belgia si Franta, unde colaboram cu mai multe firme importante de profil. Totodata, suntem prezenti la export prin intermediul producatorilor parteneri, iar pe plan intern aria de distributie s-a extins la nivel national, livrarile efectuandu-se atat prin curierat rapid, cat si in mod direct. Cele mai numeroase comenzi au provenit in primele opt luni a.c. relativ din toata tara, iar beneficiarii ne-au solicitat cu precadere modele noi, din HPL si aluminiu. Actualmente, comercializam preponderent (cu 80% din totalul vanzarilor) paneluri standard din PVC, modele din HPL si sortimente personalizate, cum sunt geamurile sablate, vitraliile, sticla fuzionata si tip cristal (10%), capacitatea de fabricatie pe care o detinem situandu-se la nivelul de 200 de paneluri/zi. Evolutia segmentului propriu de activitate s-a inscris in ultimul timp pe un trend ascendent, cererea fiind intr-o continua crestere”.            
 
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE