Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ECOSFERA PLAST estimeaza mentinerea rezultatelor financiare in anul 2021
ECOSFERA PLAST estimeaza mentinerea rezultatelor financiare in anul 2021
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Mai 2021 06:30
In cadrul companiei producatoare de tamplarie termoizolanta din PVC si aluminiu Ecosfera Plast, membra a unui grup de firme alaturi de societatea Alfa Best Real Line, ambele cu sediul in Craiova, se intentioneaza in acest an derularea unui proiect de dezvoltare in achizitia de utilaje pentru executia ansamblurilor termoizolante din aluminiu. Asa cum precizeaza Colu Raluca, managerul grupului de firme, programul de investitii va fi derulat atat din fonduri proprii, cat si europene, vizand majorarea capacitatii de productie pe fondul inregistrarii unei cresteri a cererii pe ambele segmente ale activitatii.
- Detaliati activitatile de productie si distributie derulate in cadrul grupului de firme.
- Fabricam in egala masura ferestre si usi din aluminiu sau PVC. Utilizam profile Decco, Sunny Plast sau Baufen (pentru PVC) si Aluprof, Cortizo sau Reynaers (pentru aluminiu), feronerie Roto, G.U sau Vorne si geam termoizolant procurat de la societatea Gip (Craiova). In cadrul celeilalte firme membre a grupului, Alfa Best Real Line, distribuim, in principal (in proportie de 50% din total), profile din PVC marcile Baufen (realizate in Bulgaria sub licenta austriaca), SPQ (fabricate in Romania) si, incepand din 2021, profile din PVC marca Decco (Polonia). De asemenea, comercializam profilele din aluminiu marca BRL (Turcia), accesorii si feronerie. Pe segmentul profilelor din PVC, furnizam modele cu 4, 6 si 8 camere de izolare, in nuante din toata gama RAL, pe care le avem permanent in stoc.
- Precizati in ce zone va desfasurati activitatile de distributie si cum se efectueaza operatiunile respective.
- Pentru distributia ferestrelor si usilor termoizolante, activitatile de distributie se realizeaza direct, prin colaborarile ce-i implica pe beneficiarii nostri. In acelasi timp, peste 60% din productia totala ajunge la export, pe pietele din Franta, Belgia, Germania si Olanda, unde avem in desfasurare parteneriate cu clienti externi. In ceea ce priveste distributia sistemelor destinate executiei tamplariei termoizolante, aceasta se deruleaza prin intermediul celor cinci depozite proprii (din Drobeta Turnu-Severin, Ramnicu Valcea, Pitesti, Slatina si Craiova), precum si prin cel al unei retele proprii de revanzatori.    
- Indicati care a fost evolutia segmentelor proprii de activitate in ultima perioada.
- In ultimul timp, desi conditiile au fost destul de dificile, datorita pandemiei, piata autohtona a fost in dezvoltare atat pe segmentul productiei, cat si pe cel al distributiei. In prezent, se mentine un trend ascendent pe ambele segmente de activitate, ceea ce ne permite sa estimam cel putin o mentinere a rezultatelor financiare, care au avut aceeasi valoare in 2020 si in 2019. Anul trecut, principalele masuri de protectie impotriva efectelor crizei sanitare pe care o traversam au constat in adoptarea tuturor masurilor recomandate de autoritati. De asemenea, am reusit sa nu ne intrerupem deloc activitatea de la debutul pandemiei, insa, in perioada de carantina totala (starea de urgenta din aprilie-mai), am redus programul de lucru la jumatate, reusind, in acelasi timp, sa ne sustinem activitatea fara niciun fel de problema.
 
rehau
Meesenburg
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza