Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ECOSFERA PLAST: Potential de export, pe segmentul tamplariei din aluminiu
ECOSFERA PLAST: Potential de export, pe segmentul tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 18 Nov 2022 06:00
Exporturile realizate de compania Ecosfera Plast, producator de tamplarie din PVC si aluminiu, au atins un nivel record in 2022 in ceea ce priveste livrarile de ansambluri pentru proiecte rezidentiale. Produsele comercializate in afara tarii ajung pe pietele din Franta, Belgia, Germania si Olanda.
"Ne-am mentinut si in 2022 cota exporturilor la un nivel de aproximativ 60% din productia totala, operatiunile de acest tip derulandu-se in Franta, Belgia, Germania si Olanda. Ansamblurile din PVC si aluminiu pe care le exportam sunt realizate cu profile Decco, Sunny Plast sau Baufen (pentru PVC) si Aluprof, Cortizo sau Reynaers (pentru aluminiu), feronerie Roto, G.U sau Vorne si geam termoizolant fabricat de societatea Gip (Craiova). Activitatea companiei noastre consta in executia de tamplarie din PVC si aluminiu in aceeasi masura, iar in vederea dezvoltarii, am decis ca anul acesta sa achizitionam noi utilaje pentru executia ansamblurilor din aluminiu. La export livram, in principal, ansambluri din aluminiu si pereti cortina. Aici exista un mare potential de dezvoltare pe segmentul aluminiului, cel mai mare concurent pentru noi fiind firmele din Polonia. Totusi, in continuare, pentru producatorii romani, exista potential de dezvoltare pe acest segment. Dupa ce in 2021 am inregistrat o cifra de afaceri de 4,3 milioane de euro, estimam ca si anul acesta ne vom mentine rezultatele financiare la nivel de grup, cu posibilitate de majorare, intrucat am reusit sa ne stabilizam activitatea in pofida conditiilor dificile de piata. Compania noastra este parte a unui grup de companii, alaturi de Alfa Best Real Line, specializata in distributia de profile din PVC si aluminiu, feronerie si accesorii", a precizat Colu Raluca, managerul grupului. 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left