Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALFA Best Real Line semnaleaza amanarea investitiilor pe fondul instabilitatii pietei
ALFA Best Real Line semnaleaza amanarea investitiilor pe fondul instabilitatii pietei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 26 Feb 2024 06:00
Colu Raluca, managerul grupului de firme ce include companiile Alfa Best Real Line si Ecosfera Plast, ambele cu sediul in judetul Dolj, precizeaza ca, la inceputul acestui an, piata este caracterizata in continuare de instabilitate. „Chiar daca inceputul lui 2024 nu se arata a fi foarte bun, speram ca macar sa reusim sa ne mentinem rezultatele financiare la nivelul de 8,8 milioane de lei consemnate la nivel de grup, in 2023. La atingerea acestor rezultate, am inregistrat in 2023 o usoara modificare a structurii activitatii, in sensul ca a crescut ponderea numarului solicitarilor pentru profilele din aluminiu in activitatea proprie. Astfel, in prezent, comercializam profile din PVC in proportie de 30% din cifra totala de afaceri, repere din aluminiu (40%), profile din aluminiu pentru glafuri si plase de protectie impotriva insectelor (10%), sisteme de feronerie si accesorii. In ultimul timp, cererea pe segmentul profilelor din PVC a stagnat si, pe alocuri, am remarcat chiar o usoara scadere. In portofoliul propriu, pe acest segment de activitate, se regasesc profile Decco (Polonia) si Sunny Plast (Romania). In ultima perioada, am indeplinit preponderent comenzi pentru profilele economice cu 4 camere de izolare, de 60 cm, in nuante de alb si gri antracit. Pentru 2024, avem cateva planuri de investitii in dezvoltare, insa deocamdata acestea sunt in stand-by si pot fi amanate, in principal, datorita instabilitatii pietei de profil”, a precizat Colu Raluca. 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left