Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - EUTEHNIK diversifica gama de produse si cauta solutii pentru extinderea livrarilor
EUTEHNIK diversifica gama de produse si cauta solutii pentru extinderea livrarilor
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Ian 2024 06:00
Activa pe piata nationala din anul 2012, compania Eutehnik, din judetul Iasi, executa, in prezent, tamplarie din aluminiu (in proportie de 70% din totalul activitatii), diferenta fiind reprezentata de compartimentari din sticla si comercializarea de usi industriale Hormann si usi automate GEZE. „Lucram cu profile Alumil, Aluprof sau Schüco si geam termoizolant livrat de companiile Giba (judetul Iasi), Moldoglass (Bacau) si Olin (Brasov). Anul trecut, am inregistrat o scadere a numarului de proiecte pe care le accesam pe plan zonal si nu stim sigur cum s-a incheiat in realitate, din punct de vedere financiar, acest an in raport cu 2022, cand rezultatele financiare proprii au atins valoarea de 4,8 milioane de lei. Singurul proiect de investitii derulat in 2023 a presupus dezvoltarea flotei auto, echipa proprie de angajati incluzand, in prezent, aproximativ 10 persoane”, a precizat Claudiu Barbosu, reprezentantul companiei.
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left