Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - GEOART a efectuat livrari de tamplarie termoizolanta catre toata gama de proiecte
GEOART a efectuat livrari de tamplarie termoizolanta catre toata gama de proiecte
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Ian 2024 06:00
Firma Geoart Pit, cu sediul in localitatea Pitesti (judetul Arges) a livrat, in 2023, tamplaria din PVC si aluminiu produsa la proiecte finantate atat din fonduri private, cat si publice. "Numarul comenzilor a fost in 2023 constant, insa pentru 2024 nu putem face, in acest moment, estimari clare. Situatia dificila a pietei ne-a determinat ca in 2023 sa adoptam o strategie de stabilizare a afacerii, care a constat in principal in executia de tamplarie din PVC (90% din totalul activitatii), diferenta revenind fabricarii ansamblurilor din aluminiu. In procesul de executie, utilizam profile Veka si Alumil, feronerie Roto si geam termoizolant realizat in regie proprie cu sticla Saint-Gobain. In cei 27 de ani de activitate, am reusit sa le demonstram clientilor ca suntem un partener si un furnizor de incredere, oferind, intotdeauna, calitate, varietate si seriozitate. Experienta pe care o avem se reflecta in calitatea produselor comercializate si a serviciilor oferite. Produsele proprii se incadreaza perfect in orice proiect, fie ca este vorba despre un imobil nou, fie despre unul renovat. Toti angajatii nostri au experienta indelungata in domeniu, iar montajul este asigurat de personal specializat", a mentionat George Teianu, administratorul firmei.
Informatii suplimentare, la www.geoart.ro      
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left