Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - HAMAT IMPEX lanseaza in 2022 mai multe game de tehnica de umbrire noi
HAMAT IMPEX lanseaza in 2022 mai multe game de tehnica de umbrire noi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Sep 2022 06:00
Cererea pentru sisteme de umbrire realizate cu materiale noi, precum si pentru produse de calitate inalta este in crestere, potrivit lui Marius Costinel Vaduva, fondatorul companiei Hamat Impex, unul dintre producatorii importanti de pe piata locala. "Din acest motiv, si noi incercam, in permanenta, sa lansam modele noi si sa fim in pas cu ultimele tendinte internationale. De exemplu, anul acesta, am lansat pe segmentul jaluzelelor doua colectii noi (Fantesy si Chess) si una de rulouri (Siluet), toate fiind realizate cu sisteme noi. Lucram in principal la comanda, cu materii prime importate din Germania, Turcia sau Polonia. Sistemele de umbrire sunt principala categorie de produse din portofoliul nostru, avand o contributie de 85% la incasari, iar pe acest segment punem la dispozitia partenerilor o gama extinsa de produse, precum jaluzele verticale din PVC si orizontale din aluminiu, rolete, sisteme de tip «roman shade», de tip «day and night», rulouri din aluminiu casetate de exterior etc. Dintre acestea, in ultimul timp, am inregistrat comenzi preponderente pentru sisteme de tip «roman shade», rolete si modele clasice care sunt, in continuare, foarte apreciate, si, nu in ultimul rand, pentru materiale de tip «black-out» cu argintiu la exterior sau de tip «zebra».
Incepand cu 2021, cele mai mari dificultati pe care le-am intampinat in derularea activitatii au fost reprezentate de majorarea preturilor la materiile prime, dar si de faptul ca acestea se gasesc foarte greu in piata. In aceste conditii, marele nostru avantaj a fost acela ca am lucrat intotdeauna cu stocuri, aprovizionandu-ne din timp cu materii prime. Avand in vedere ca noi aveam deja implementat acest sistem de lucru pe stoc de multa vreme, pana acum am reusit sa facem fata cu brio acestei provocari", a precizat Marius Costinel Vaduva, care a fondat Hamat Impex alaturi de sotia sa. Informatii suplimentare, la www.hamat.ro 
 
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza