Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZO CONCEPT construieste o noua unitate de productie
IZO CONCEPT construieste o noua unitate de productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 31 Ian 2018 07:05
O investitie in valoare de aproximativ 570.000 de euro urmeaza sa fie dezvoltata pe piata tamplariei termoizolante din Oradea de catre compania locala Izo Concept, care urmeaza sa construiasca in localitate o hala de productie cu o suprafata de aproximativ 1.200 mp, in care sa functioneze o noua linie de productie pentru executia ansamblurilor termoizolante. „Proiectul se afla, in prezent, in stadiul de avizare, iar in cadrul noii hale urmeaza sa fabricam atat tamplarie din PVC, cat si din aluminiu. In prezent, activam exclusiv pe segmentul executiei ansamblurilor din PVC, intr-o unitate de productie cu o suprafata de 1.000 mp, construita in anul 2016. In ultimii trei ani, rezultatele financiare s-au inscris, constant, pe un trend ascendent, atingand si in 2017 o valoare mai mare decat cele 3,9 milioane de lei din exercitiul financiar precedent. Pentru 2018, nu putem face in acest moment o estimare clara a evolutiei activitatii, intrucat inceputurile de an sunt destul de dificile in acest sector de activitate”, a subliniat Stelian Costea, administratorul firmei.
Compania Izo Concept este partener Gealan si, dupa cum declara administratorul societatii, atunci cand se acceseaza proiecte nationale in alte judete in afara celui de resedinta echipa de specialisti incearca sa-si coreleze activitatea cu ceilalti parteneri ai furnizorului. Principala zona de distributie a firmei ramane insa partea de vest a tarii, insa firma isi desfasoara activitatea si la export, pe pietele din Italia, Germania, Austria, Belgia sau Elvetia. In procesul de productie utilizeaza, de asemenea, feronerie Winkhaus si geam termoizolant procurat de la un furnizor maghiar. Informatii suplimentare, la www.izoconcept.ro 
 
rehau
Meesenburg
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza