Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 09 Mai 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC Group (Covid-19): Mentinere a numarului de angajati si dupa criza
IZOTEC Group (Covid-19): Mentinere a numarului de angajati si dupa criza
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Mai 2020 05:10
Producatorul de tamplarie termoizolanta Izotec Group lucreaza, in prezent, la o capacitate cuprinsa intre 60% si 80% din nivelul maxim ce poate fi atins, iar echipa cu care isi deruleaza activitatea a fost mentinuta in proportie de 80%-100%. „Estimam, insa, ca domeniul specific de activitate va fi afectat de actuala criza sanitara pentru o perioada de timp cuprinsa intre 6 si 9 luni. In acest interval, preconizam ca exporturile firmei noastre vor fi influentate intr-o proportie cuprinsa intre 40% - 60% din total. In ceea ce priveste sustinerea companiilor de catre stat prin asumarea somajului tehnic in timpul starii de urgenta, consideram ca aceasta a atins nivelul 4, ca efecte benefice (pe o scara de la 1 la 5, unde 1 este cel mai scazut nivel, iar 5 cel mai ridicat), in timp ce asigurarea de linii de finantare cu dobanda subventionata pentru firme are pentru noi aceeasi valoare (4). Totusi, amanarea platii contributiilor de asigurari sociale in timpul starii de urgenta a atins ca beneficii un prag mult mai redus, ba chiar minim, de 1 din 5. Dintre masurile individuale pe care le-am aplicat pana in prezent, la nivel de companie, pentru a diminua costurile generate de restrangerea activitatii, pe fondul pandemiei de coronavirus, care provoaca boala Covid-19, am putea mentiona apelarea la prevederile OUG privind amanarea platii ratelor bancare si/sau la oricare alte forme legale de amanare a achitarii facturilor la utilitati, chirii etc., telemunca pentru personalul cu atributii care se preteaza la aceasta forma de activitate, precum si reducerea productiei si, pe cale de consecinta, a cheltuielilor operationale”, a precizat Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group.
Compania Izotec Group are peste 16 ani de activitate pe piata nationala de tamplarie termoizolanta din PVC, este membra a Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT) si deruleaza operatiuni de export in special in Italia, Franta, Belgia si Germania. Ferestrele Izotec au certificat international de calitate acordat de unul din cele mai importante institute din Europa pentru certificarea calitatii ferestrelor - IFT Rosenheim (Germania). Informatii suplimentare, la www.izotec.ro 
 
SISECAM
rehau
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE