Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 06 Iulie 2022
2022-FensterbauFrontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP lanseaza in 2019 noua gama IzoKub de tamplarie din PVC
IZOTEC GROUP lanseaza in 2019 noua gama IzoKub de tamplarie din PVC
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 07 Mar 2019 06:10
Producatorul de tamplarie din PVC Izotec Group (judetul Neamt) urmeaza sa lanseze anul acesta gama de ansambluri termoizolante IzoKub - powered by Gealan, realizata cu profile Kubus. Aceasta va completa portofoliul de produse premium promovate de companie si care include deja seriile IzoElite - powered by Gealan, IzoKlass si IzoPremidoor (usa culisanta cu ridicare) - powered by Kommerling, ferestrele 3D cu deschidere perimetrala si cele cu balamale ascunse. „Toate produsele pe care le realizam sunt echipate cu materiale de calitate superioara, furnizate de producatori internationali de top, precum Gealan si Profine (pentru profilele din PVC), Winkhaus (feronerie) si Saint-Gobain (sticla). Desi cu acesti furnizori colaboreaza si alti producatori romani, rezultatele noastre sunt superioare, intrucat ne focalizam constant atentia pe imbunatatirea performantei ansamblurilor finite.
In acest sens, trebuie mentionat ca procesul tehnologic este complet automatizat, ca am implementat programe software avansate de planificare, executie si monitorizare a productiei, dar si ca toate gamele sortimentale ale Izotec sunt testate constant de catre institutii specializate in domeniu, cum este IFT Rosenheim - Germania, care supravegheaza continuu aplicarea marcajului CE in unitatea proprie de productie.
De asemenea, diferenta fata de alti producatori este data si de faptul ca accesoriile pe care le utilizam sunt de calitate superioara, ca echipam cu elemente de feronerie suplimentara variantele standard oferite, comparativ cu alti producatori, ca realizam montaje autorizate si monitorizam feedback-ul venit din partea clientilor, asigurand servicii de intretinere si reglaje inclusiv dupa expirarea garantiei.
Pana in prezent, am investit peste opt milioane de euro in dezvoltarea tehnologica a companiei, pentru a putea oferi usi si ferestre sigure si durabile, la termene de livrare scurte, indiferent daca primim comenzile in sezon sau extrasezon. Cu tehnologia pe care o detinem in prezent, putem executa 1.000 de unitati/24 de ore. Estimam ca in urmatorii doi-trei ani abordarea de noi piete, atat pe plan intern cat si extern, ne va permite sa exploatam in totalitate capacitatea de fabricatie. Ansamblurile termoizolante din PVC ajung in majoritatea zonelor din Romania, prin intermediul partenerilor (persoane juridice, constructori si dezvoltatori imobiliari) sau direct pentru clientii persoane fizice.
Unele din cele mai importante proiecte imobiliare pentru care am furnizat de-a lungul timpului tamplarie din PVC au fost reprezentate de Adora Urban Village si West Residential Park din Bucuresti, respectiv River Towers si Oscar Residence din Iasi. Totodata, aproximativ 25% din productia de tamplarie din PVC certificata cu marcaj CE se exporta cu succes pe pietele din Italia, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Elvetia, Marea Britanie, Republica Irlanda, Spania etc. Dintre acestea, anul trecut am insistat pe dezvoltarea afacerilor din Franta, iar in viitor avem in vedere sa dezvoltam noi parteneriate pe alte piete europene.
Cele mai importante directii pe care le-am stabilit pe termen mediu sunt reprezentate de dezvoltarea a numeroase proiecte, prin care dorim sa contribuim la cresterea gradului de informare si educare a pietei si atingerea unei cifre de afaceri de 15 milioane de euro pana in anul 2020”, a precizat Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group.
Activitatile de productie ale Izotec Group se deruleaza in cadrul a trei fabrici, respectiv unitati de productie diferite, situate pe un teren cu o suprafata de aproximativ 20.000 mp, in apropierea municipiului Piatra Neamt. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro 
 
Meesenburg
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
MAI 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
Culisante cu ridicare SUKI
DECEUNINCK
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ALUPROF
VBH
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE