Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - JADEX TRADING si-a dezvoltat oferta de produse si canalele de distributie
JADEX TRADING si-a dezvoltat oferta de produse si canalele de distributie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Sep 2022 06:00
Anul acesta, compania Jadex Trading (Craiova, Dolj) a adoptat masuri speciale de extindere a portofoliului de produse si a canalelor de distributie. "Mai exact, am pus in vanzare o noua gama de motoare pentru rolete si am inclus in oferta sortimente noi de materiale textile pentru rolete de tip «day and night». De asemenea, comercializam noi sine pentru draperii si perdele cu motor cu comanda vocala, prin intermediul smartphone-ului, Google Voice sau Alexa. Si, nu in ultimul rand, promovam o gama extensibila de draperii, a caror lungime poate fi modificata manual. In ceea ce priveste distributia, am initiat anul acesta doua noi parteneriate cu doi colaboratori autorizati din judetele Sibiu si Cluj, in prezent fiind acoperite, in acest fel, 11 orase importante de pe intreg teritoriul tarii. Totodata, livrarile proprii se realizeaza pe plan national si prin intermediul firmelor de curierat.
Incepand din semestrul al doilea al anului trecut, am inceput sa primim de la furnizorii nostri notificari de crestere a preturilor materiilor prime si a trebuit sa gasim solutii pentru a face fata acestei provocari. Din septembrie 2021, diverse materiale, precum aluminiul, otelul sau cartonul, s-au scumpit chiar si de doua ori pe luna. De exemplu, la aluminiu, preturile s-au dublat fata de anul trecut, iar la energie acestea sunt cu 70% mai mari. Totodata, am fost nevoiti sa majoram toate salariile angajatilor, pentru ca acestia sa poata face fata tuturor scumpirilor cotidiene. Am absorbit cat am putut din impactul majorarii cheltuielilor, o parte din profit, iar o alta din pretul final al produselor. In ultima vreme, incepand cu luna iunie a.c., nu am mai primit nicio notificare de majorare a preturilor si speram ca scumpirile sa se opreasca aici si, poate, chiar sa apara scaderi de costuri", a mentionat Stefan Ciocirlan, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.jaluzele.ro  
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left