Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 03 Iunie 2023
TSV
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - LARIANA investeste in extinderea facilitatilor de productie si depozitare in 2023
LARIANA investeste in extinderea facilitatilor de productie si depozitare in 2023
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Feb 2023 06:00
In cadrul grupului de firme Siebenburgisches Nugat (SN Deco Group), din judetul Sibiu, este activa si compania Lariana, cu sediul in localitatea Medias, specializata in productia de sisteme de umbrire, a caror comercializare are o contributie de aproximativ 10% la incasarile totale ale grupului. Dupa cum precizeaza Alexandru Isaila, administratorul si directorul general al firmei Lariana, in cadrul grupului mai sunt active si alte linii de business ce presupun productia tamplariei din PVC marca Bastion sau comercializarea de mobilier, decoratiuni de interior si accesorii.
- Mentionati cum se deruleaza activitatile de productie a sistemelor de umbrire si ce masuri ati adoptat in ultima perioada in vederea dezvoltarii acestora.
- In ultimul timp, am inregistrat majorari ale capacitatilor de productie, in urma investitiilor repetate pe care le-am implementat. Astfel, in prezent, detinem o capacitate de fabricatie a roletelor textile de 3.000 unitati/zi, a jaluzelelor verticale de 400 de unitati/zi, a roletelor de tip «day & night» de 500 de unitati/zi, a sistemelor de tip «plissé» de 80 unitati/zi, a jaluzelelor orizontale de 100 unitati/zi si a sistemelor romane de 100 unitati/zi. Cele mai recente achizitii de utilaje s-au realizat pe segmentele productiei jaluzelelor verticale si cel al roletelor textile si de tip «day & night», pentru a caror fabricare, in 2022, au fost achizitionate, din fonduri proprii, utilaje in valoare de 120.000 de euro. In procesul de executie, utilizam materie prima de la furnizori recunoscuti pe plan international din Germania (precum J&M sau Bloeker), din Polonia (Besta si Bamar), din India, China, Coreea de Sud etc.
- Precizati cum au evoluat rezultatele financiare ale firmei in ultima perioada si ce estimari aveti pentru 2023.
- Am incheiat anul 2022 cu o majorare de aproximativ 5% peste nivelul de 8,1 milioane de lei inregistrat in 2021, iar pentru 2023, ne dorim obtinerea unei cresteri cel putin similare. Nu putem face insa previziuni exacte, pentru ca nu stim ce ne asteapta in 2023, insa putem afirma cu certitudine ca unul dintre cele mai importante obiective este sa accesam noi clienti. Avem si planuri importante de dezvoltare, pentru ca am achizitionat un teren cu o suprafata de 10.000 mp pe care urmeaza sa construim o noua hala de productie, cu o suprafata de 2.500 mp. Suntem interesati sa ne extindem spatiile de productie si depozitare si pentru ca dorim sa lansam mai multe produse noi, incepand chiar din 2023. Totodata, incercam sa instalam panouri solare pentru productia de energie, dupa ce, in 2022, am schimbat si furnizorul de energie pe fondul scumpirilor carora a trebuit sa le facem fata.
- Descrieti cum se deruleaza activitatile de distributie.
- Aria proprie de distributie este activa pe plan national, livrarile efectuandu-se prin curier rapid si flota proprie de transport, precum si la export, in Germania, unde ajunge aproximativ 10% din productia totala de sisteme de umbrire. Intr-o masura foarte mica produsele proprii sunt livrate si direct catre proiecte, intrucat ne adresam, in principal, revanzatorilor. 
 
SISECAM
EDGETECH
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza