Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MAJESTIC s-a axat pe operatiuni de montaj si obtine dublarea cifrei de afaceri in 2023
MAJESTIC s-a axat pe operatiuni de montaj si obtine dublarea cifrei de afaceri in 2023
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Ian 2024 06:30
Cu sediul in localitatea Barlad, din judetul Vaslui, firma Majestic a incheiat anul 2023 cu o majorare de 100% a cifrei de afaceri. "Pentru ca in ultimii ani ne-am axat pe calitate, folosind doar materiale si montaje premium, in 2023, in sfarsit, am cules si roadele. In prezent, producem doar tamplarie din aluminiu, in proportie de 30% din cifra de afaceri, diferenta revenind activitatilor de montaj al ansamblurilor termoizolante din PVC realizate de producatori foarte cunoscuti, precum ADF Prod (judetul Neamt) si Maxima Profil Nord (judetul Bacau), cele mai numeroase ansambluri pe care le-am instalat in 2023 fiind fabricate cu profile Salamander. Ferestrele si usile din lemn stratificat pe care le producem integreaza profile Schüco, Reynaers si Aluprof, vitraje ADF Prod si Olin (Brasov) si Ro Grup Glass (judetul Neamt). Si in 2023 am accesat proiecte pe intreg teritoriul tarii, un procent de 10% dintre acestea derulandu-se pe pietele din Belgia si Italia. Suntem activi pe acest segment de activitate din anul 1993", a mentionat Dragos Basta, reprezentantul firmei.   
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left