Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MKS continua cresterea si obtine o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro in anul 2022
MKS continua cresterea si obtine o cifra de afaceri de 1,8 milioane euro in anul 2022
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 19 Mai 2023 06:00
Compania MKS Montaje Speciale (Bucuresti) specializata integral in executia tamplariei termoizolante din aluminiu, a inregistrat in 2022 o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro, in crestere cu 13,81% fata de 2021. Daniel Nedelcu, directorul tehnic al firmei, precizeaza ca, la aceasta valoare atinsa, o pondere de 73% a avut-o segmentul proiectelor pentru care a fost furnizata doar manopera de montaj, diferenta revenind proiectelor ale caror fatade au fost livrate „la cheie”, ceea ce a inclus proiectare, furnizare si executie. Pentru 2023, este vizata o crestere de 33,24% a cifrei de afaceri prin extinderea portofoliului de proiecte, lucru care poate incepe sa se contureze odata cu inceputul T2.
- Prezentati principalele game de ferestre si usi din aluminiu comercializate.
- Tamplaria termoizolanta din aluminiu comercializata include profile precum Reynaers, Schuco, Aluprof, Alumil, Etem sau Profilco si feronerie de sistem. In materie de sticla colaboram in principal pentru sticla Saint-Gobain, si nu doar pentru aceasta, cu procesatori precum Pietta Glass Working, Cristal Brad Service, Delta Glass sau Spectrum Industries. Printre principalele, respectiv cele mai frecvente game de ferestre si usi din aluminiu utilizate la proiectele proprii le-am putea aminti pe cele realizate cu sistemul MB-79N de la Aluprof, sistemul CS77 de la Reynaers, sistemele AWS70 si ADS70 de la Schuco, sistemul SUPREME S77 de la Alumil, respectiv sistemul EW 70 de la Etem. In 2022, numarul solicitarilor pentru tamplaria termoizolanta din aluminiu a prezentat o usoara crestere, acest fapt datorandu-se mai ales cresterii cererii cu precadere pe segmentul rezidential, intrucat pe cel al cladirilor de birouri s-a inregistrat un regres. In conditiile in care o mare parte din companii continua sa practice inca tipul de lucru „de acasa”, estimam ca, in 2023, cererea pentru ansamblurile termoizolante va proveni predominant tot din componenta rezidentiala. In domeniul cladirilor de birouri estimam doar o usoara crestere datorata faptului ca deocamdata se poate observa o tendinta moderata de trecere de la tipul de lucru „work from home”, la cel dinaintea pandemiei.
- Detaliati, succint, obiectivele strategiei de dezvoltare a companiei din 2023.
- In cadrul strategiei de dezvoltare a companiei din 2023 ne-am propus sa ne optimizam solutiile constructive astfel incat pierderile tehnologice sa scada constant si sa consolidam relatiile comerciale cu partenerii - respectiv furnizorii de produse si servicii -, in vederea obtinerii unor termene de livrare si conditii comerciale imbunatatite. Atat spre finalul anului 2022, cat si in 2023, observam o tendinta a celor mai multi dintre furnizorii de materiale de a solicita procente de avans mai ridicate, valori de avans pe care este necesar sa le achitam inca de la semnarea contractelor. De asemenea o tinta importanta pentru 2023 o reprezinta o mai buna orientare catre nevoile clientilor.
- Oferiti cateva exemple concrete de investitii planificate pentru 2023.
- Pentru 2023 ne-am propus sa ne concentram in principal asupra majorarii capacitatii de productie si a perfectionarii fluxului de productie, flux care ne propunem sa fie exploatat si in acest an la capacitate maxima. 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left