Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MODERN AMBIENT intentioneaza sa dea in exploatare o noua linie de sticla
MODERN AMBIENT intentioneaza sa dea in exploatare o noua linie de sticla
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Iun 2022 06:10
Compania Modern Ambient (judetul Tulcea) a obtinut in precedentul exercitiu financiar o majorare a cifrei de afaceri pana la valoarea de 3,2 milioane de lei fata de cele 2,1 milioane de lei inregistrate in 2020. „Am reusit sa inregistram aceste rezultate foarte bune, chiar daca a trebuit sa facem fata unor conditii foarte dificile de piata, cum ar fi majorarea preturilor la materiile prime sau reducerea numarului de angajati. In perioada de varf a pandemiei, am avut activitatea inchisa doar o singura luna si asta pentru ca s-au speriat muncitorii si am fost nevoiti sa luam o pauza. O alta dificultate careia a trebuit sa-i facem fata anul acesta a fost reprezentata de debutul razboiului din Ucraina in luna februarie a acestui an, care a stopat cresterea de 2%-3% pe care o inregistrasem in raport cu perioada similara din 2021. Ne-a afectat foarte mult faptul ca noi suntem la granita si la fel s-a intamplat cu toate firmele din judetele Tulcea si Constanta. De-abia din luna mai situatia a inceput sa se imbunatateasca. Din cauza acestor probleme, deocamdata anul acesta am inregistrat o scadere a veniturilor raportat la intervalul corespondent din 2021, insa speram ca situatia sa se stabilizeze pana la finalul lui 2022. Pentru anul acesta, avem in plan si un proiect de extindere ce presupune instalarea cu ajutorul furnizorului Alumni a unei linii noi de sticla, din fonduri proprii.
In prezent, activitatea proprie consta in fabricarea de tamplarie din PVC (cu o pondere de 70% la totalul activitatii) si din aluminiu (10%), pereti cortina (5%) si geam termoizolant, livrat inclusiv pentru alti producatori de ansambluri termoizolante. Detinem o capacitate de productie de 100 de unitati/zi pentru realizarea ferestrelor si usilor din PVC si lucram cu profile Ramplast, Deceuninck sau Alumil, feronerie Siegenia sau Vorne si sticla Saint-Gobain sau Pilkington. Produsele finite le livram atat pentru proiecte publice, cat si private situate preponderent la nivel judetean, dar si regional (in judetele Constanta si Galati)”, a precizat Cornel Iulian Radulescu, directorul de vanzari al firmei. Informatii suplimentare, la www.modernambient.ro       
 
2021-video-fer
RT
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza