Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MULTI DINAMIC SERV: Export in crestere catre clienti din Germania si Austria
MULTI DINAMIC SERV: Export in crestere catre clienti din Germania si Austria
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Ian 2018 12:02
Cu o experienta indelungata in domeniul autohton al tamplariei termoizolante, compania Multi Dinamic Serv (din judetul Hunedoara) a inregistrat, in 2017, o majorare a cifrei de afaceri de aproximativ 25% in raport cu nivelul de 2,1 milioane de lei din 2017, iar pentru actualul exercitiu financiar, Sorin Daniel Stanciu, administratorul acesteia, este de parere ca evolutia financiara va fi dictata, in mod direct, de dinamica pietei de profil. Firma deruleaza, pe plan intern, livrari judetene, iar 30% din productie ajunge la export, pe pietele din Germania si Austria. „In ultimul timp, am accesat deopotriva proiecte finantate din fonduri publice si private, sediul pompierilor din Deva fiind unul dintre cele mai importante dintre acestea. In unitatea proprie de fabricatie realizam tamplarie din PVC (ce reprezinta aproximativ 60% din productie) si ansambluri din aluminiu, precum si pereti cortina (10%), dar si geam termoizolant pe care il livram inclusiv pentru alti producatori de ferestre. Cea mai importanta investitie pe care am efectuat-o in 2017 a fost reprezentata de achizitia unui utilaj de spalare a sticlei”, a subliniat Sorin Daniel Stanciu.
Pentru fabricarea usilor/ferestrelor din PVC firma detine o capacitate de productie de 150 de unitati/zi si lucreaza cu profile Rehau, feronerie Roto si geam termoizolant triplu cu argon, care integreaza sticla Pilkington sau Guardian. Informatii suplimentare, la www.multidinamicserv.ro  
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left