Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 17 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - MULTI DINAMIC SERV: Vitrajele triple sunt comercializate preponderent
MULTI DINAMIC SERV: Vitrajele triple sunt comercializate preponderent
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Aug 2019 06:00
In portofoliul firmei Multi Dinamic Serv, din judetul Hunedoara, activa in productia de tamplarie termoizolanta din PVC (segment cu o contributie de 60% la cifra totala de afaceri) si de ansambluri din aluminiu (10%), se regaseste si executia de geam termoizolant care este livrat si altor companii de profil. „In portofoliul nostru se regasesc mai multe tipuri de geam termoizolant, respectiv structural, float cu Low-E, de tip «4 Seasons» si triplu, cel din ultima categorie fiind, de altfel, comercializat preponderent. In procesul de executie utilizam sticla Pilkington sau Guardian, iar distributia vitrajelor se face atat pe plan national, cat si la export”, a precizat Sorin Daniel Stanciu, administratorul societatii. In prezent, aproximativ 35% din totalul productiei se exporta in tari precum Germania sau Austria, insa se are in vedere extinderea ariei de distributie pe plan european. „Pentru anul in curs, ne-am propus sa depunem toate eforturile necesare sa ne mentinem activitatea la parametri optimi. Vizam totusi o crestere a incasarilor, dupa ce in primele sase luni din 2019 nivelul inregistrat a fost aproximativ acelasi ca in intervalul similar din 2018. Anul trecut, cifra de afaceri a atins valoarea de 2,9 milioane de lei, in raport cu cele 2,4 milioane de lei din 2017”, a adaugat Sorin Daniel Stanciu.
Compania Multi Dinamic Serv produce tamplarie din PVC cu profile Rehau si din aluminiu cu repere Profilco, iar cele mai numeroase proiecte accesate in ultimul timp au fost reprezentate de imobile de locuinte individuale. Informatii suplimentare, la www.multidinamicserv.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left