Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 05 Martie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut revista Fereastra - editia martie-aprilie 2014
NOU! A aparut revista Fereastra - editia martie-aprilie 2014
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 14 Mar 2014 17:45

A aparut editia martie-aprilie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii furnizorilor de sisteme din aluminiu si a producatorilor de tamplarie din acelasi material. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de ferestre/usi si furnizori de sisteme/materiale specifice, aspecte economice, tehnice si legislative etc. La rubrica de actualitate, se evidentiaza principalele influente, subiective si obiective, ce vor marca activitatea specifica firmelor ce alcatuiesc piata de profil, mai ales ca structura pietei de ferestre a fost modificata substantial de recesiune. Intensificarea competitiei a devenit o realitate si este confirmata inclusiv de faptul ca marii antreprenori de constructii integreaza tot mai des activitati de productie a tamplariei, in timp ce restructurarea multor companii specializate a fost generata de cauze obiective. La randul lor, furnizorii sunt adevaratii perdanti ai fenomenului de indisciplina financiara, astfel incat doar firmele corect pozitionate au sanse sporite de crestere sustenabila. Sumarul revistei – conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor– abordeaza, printre altele, diverse subiecte de real interes. La sectiunea de actualitate, se analizeaza perspectivele pietei, in cadrul unei abordari ample care ia in considerare o serie de scenarii privind evolutia sectorului national de ferestre, fiind analizata si problematica sectorului de fatade cortina (marcat de lipsa lucrarilor specifice si de lacune de comunicare), respectiv a intregului domeniu al tamplariei.

Furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din aluminiu – in atentia bransei

Sectiunea de analiza integreaza, in opt pagini, o serie de aspecte legate de situatia actuala si posibilitatile de evolutie a intregului sector autohton de ansambluri din aluminiu. Astfel, in cadrul analizei tematice, in editia martie-aprilie a publicatiei Fereastra se regaseste un articol amplu, referitor la furnizorii de sisteme din aluminiu si otel, precum si de produse/ servicii specifice (sisteme de protectie si finisare, vopsire in camp electrostatic), respectiv un material cu privire la societatile implicate pe segmentul productiei de ansambluri metalice. Astfel, se evidentiaza, intr-o perspectiva exhaustiva, premisele edificatoare, problemele si perspectivele ce guverneaza aceste sectoare economice, care au o pondere importanta, de circa 30%, in cadrul intregii piete autohtone. De asemenea, oficialii societatilor Somfy, Window & Facade Technologies (W&FT), Optimedia, Lorenzo Grup, Magnicom si Profine, alaturi de noua conducere executiva a PPTT, contureaza, in cadrul rubricii de opinii, evolutia domeniului proiectarii specializate, respectiv a pietelor de elemente de automatizare pentru rulouri, de tamplarie din PVC/ aluminiu, de sisteme de profile si accesorii pentru executia ferestrelor etc., precum si viitoarele actiuni intreprinse de organizatia patronala din bransa, descriind perspectivele acestor segmente si ale pietei in general, care vor avea un impact covarsitor asupra derularii afacerilor in 2014. Rubrica de lideri cuprinde informatii exhaustive despre cele mai recente initiative ale firmei Aluprof, care a castigat in ultimii ani un loc important pe piata locala a furnizorilor de sisteme din aluminiu, iar la sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in patru pagini, modul in care firmele din bransa incearca sa-si redreseze veniturile pe o piata interna marcata de instabilitate si de incertitudine, orice initiativa in acest sens fiind interesanta in contextul in care starea de expectativa a devenit o caracteristica a intregii branse. In fine, dar nu in ultimul rand, cele mai semnificative informatii cu privire la evenimentul international al anului in curs pentru industria de ferestre (targul Fensterbau/ Frontale 2014), alaturi de rezultatele financiare si actiunile intreprinse de marile grupuri multinationale de profil sunt reliefate la rubrica dedicata corporatiilor. Pentru informatii suplimentare, click aici!

 
TELECOAUTOMATION
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
athena_370px
SISECAM
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE