Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! A aparut si intra in distributie prima editie din 2020 a revistei Fereastra
NOU! A aparut si intra in distributie prima editie din 2020 a revistei Fereastra
Producatori de tamplarie Publicat de AG&F 24 Feb 2020 07:45
A aparut editia ianuarie-februarie a revistei Fereastra, care cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala, pe de-o parte, diverse aspecte specifice pietei fabricantilor de ansambluri, iar pe de alta parte, analiza unor previziuni pe termen mediu in bransa firmelor din industria de ferestre si usi, prezentate pentru a cincea oara in acest format si actualizate cu estimarile actuale ale Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza - CNSP, publicate in toamna anului trecut, coroborate cu diverse informatii actualizate la Eurostat pe baza unor coduri PRODCOM specifice, in ianuarie a.c. De asemenea, in paginile revistei sunt reflectate pe larg analize si estimari ale activitatii companiilor din sectorul furnizarii de sisteme din PVC, servicii de infoliere si vopsire sau armaturi metalice si din domeniul productiei de tamplarie din PVC si elemente conexe. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Dupa cum se arata anterior, analizele mai cuprind si o serie de estimari, realizate pe baza anumitor aspecte ce ar putea deveni definitorii pentru domeniul specific, incepand din 2020. Pentru a intregi cercetarile respective, in 17 pagini ale revistei se expun, in mod exhaustiv, opiniile a 26 de producatori de tamplarie, furnizori de sisteme etc., care se refera atat la situatia actuala sau la prognozele privind evolutia afacerilor proprii, cat si la dinamica segmentelor de piata ori la aspecte specifice. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre cei mai semnificativi producatori de tamplarie si furnizori de sisteme, analize economice, tehnice si legislative etc. In acelasi timp, se relateaza principalele noutati din domeniu, in cadrul rubricii de produse si tehnologii, care accentueaza efortul incununat de succes, in materie de cercetare si dezvoltare, depus de expertii unor societati ce stabilesc tendinte in domeniile lor de activitate, aspecte legate de anumite puncte de reper ce au dus la dezvoltarea industriei de ferestre si altele.
Prognoze extensive pentru piata de ferestre, valabile pana in anul 2023
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, diverse teme de actualitate. In cadrul rubricii de analiza, pe de-o parte, sunt reliefate in trei pagini, pentru al cincilea an consecutiv, principalele prognoze referitoare la evolutia productiei de tamplarie termoizolanta in intervalul anilor 2019-2023, iar pe de alta parte se dezbat aspecte fundamentale cu privire la bransa furnizorilor de sisteme din PVC (cu factori de influenta precum productia de ansambluri din acest material, fenomenul insolventei partenerilor de afaceri si chiar a unor distribuitori, analiza cifrei de afaceri a 35 de companii importante etc.). Domeniul productiei de ferestre din PVC face obiectul unui articol distinct, cu previziuni privind rata de crestere a fabricarii ansamblurilor si la operatiunile de export, analiza fiind certificata prin opiniile mai multor manageri ai firmelor importante de profil. Rubrica de eveniment evidentiaza noile provocari pentru epoca digitala, ce vor fi conturate la Fensterbau/Frontale 2020, iar la sectiunea de produse si tehnologii sunt reliefate in doua pagini noutatile care constituie puncte de reper in dezvoltarea industriei de ferestre, propuse de TKK Slovenia, TS Locks (Kale), Coloseum (Parabond Panel Tack System) etc., mai ales ca, prin cercetare-dezvoltare si inovatie, firmele respective stabilesc noi standarde in domeniu. La rubrica de opinii, situatia generala a pietei, in ansamblul sau, precum si a diverselor segmente specifice (fabricarea si livrarea de sisteme din PVC, productia de paneluri ornamentale, de tamplarie din PVC si aluminiu, comercializarea feroneriei si accesoriilor etc.) sunt conturate de manageri ai societatilor Gealan, Drupanel, Unikat Grup si Worm. In fine, dar nu in ultimul rand, la sectiunea de producatori si furnizori se evidentiaza, in trei pagini, modul in care dinamica intregului sector este influentata de diverse aspecte intrinseci sau extrinseci, inclusiv prin prisma noilor perspective economice pentru companiile din sectorul de ferestre, accentuandu-se tendinta de intensificare a exportului, in conditiile unei piete interne tot mai aride, in timp ce o serie de companii reprezentative indica principalele probleme survenite anul trecut si perspectivele pe termen scurt si mediu. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ghid_montaj
COVID-19
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK