Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! Conferinta EURO-Fereastra - cu public - programata pentru 18 mai 2021
NOU! Conferinta EURO-Fereastra - cu public - programata pentru 18 mai 2021
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 10 Iul 2020 05:22
La data de 18 mai 2021 va avea loc cea de-a 12-a editie a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra. In contextul crizei medicale pe care o traversam, in 2020 evenimentul a fost mutat in online, prin videoconferintele EURO-Fereastra, programate lunar.
Ca in ultimul deceniu, evenimentul se va derula in paralel cu Conferinta Internationala despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a noua).
Programul ambelor manifestari va fi conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor bransei de constructii si sectoarelor conexe, inca o data accentul urmand a fi pus pe initiativele de dezvoltare a imobilelor sustenabile si pe eficienta energetica a ansamblurilor performante de tamplarie si pereti cortina, cu accent asupra noutatilor din domeniu: sisteme de profile si vitraje performante, aplicatii software etc.
In mod traditional, evenimentul va fi organizat in colaborare cu prestigiosul Institut pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim, din Germania, urmand a fi sustinut de numerosi parteneri, inclusiv institutionali.
Conferinta isi propune sa aduca in dezbatere publica problematica pietei de ferestre si fatade cortina, evidentiind situatia curenta si perspectivele acesteia, pe plan national si european, rezultate inclusiv ca urmare a analizei principalilor indicatori macroeconomici. Din acest punct de vedere, evenimentul isi propune sa asigure – la fel ca si manifestarile precedente – informatii de actualitate pentru eficientizarea activitatii si cresterea competitivitatii firmelor din bransa, in noul context economic extrem de provocator.
In cadrul EURO-Fereastra vor fi dezbatute aspecte teoretice si practice referitoare la stadiul armonizarii standardelor nationale cu legislatia europeana, noutati tehnice, solutii tehnologice si economice privind productia si investitiile, modalitati de crestere a vanzarilor, situatia exportului de tamplarie, a importurilor de sisteme etc. De asemenea, o serie de teme suplimentare vor facilita informarea participantilor cu privire la experienta in domeniu a unor firme si organizatii consacrate. Conferinta ofera un spatiu optim de intalnire si interactiune intre publicul avizat si reprezentantii autoritatilor competente, centrale si locale sau cu personalitati din mediul academic.
O componenta distincta a evenimentului din anul 2021 va fi reprezentata de gala premiilor EURO-Fereastra (editia a saptea), iar cu acest prilej noi companii si personalitati din sectorul de tamplarie termoizolanta vor fi distinse, intr-un cadru festiv, cu trofeul EURO-Fereastra si cu diplome de excelenta - Award of Excellence.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left