Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NOU! Conferinta EURO-Fereastra este reprogramata pentru 3 noiembrie 2020
NOU! Conferinta EURO-Fereastra este reprogramata pentru 3 noiembrie 2020
Producatori de tamplarie Publicat de Elena Icleanu 21 Mai 2020 06:22
La data de 3 noiembrie 2020 a fost reprogramata cea de-a 12-a editie a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra, in contextul crizei medicale, cu toate efectele acesteia, cu care se confrunta tara noastra in aceste momente. Evenimentul fusese programat initial pentru data de 12 mai a.c.
Siguranta tuturor participantilor si buna desfasurare a evenimentului reprezinta principalele noastre preocupari si va asiguram, si pe aceasta cale, de sprijinul nostru, in speranta ca vom depasi cu totii aceasta perioada de incercare.
Conform programarii initiale, evenimentul va avea loc tot in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel - Bucuresti, in paralel cu Conferinta Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a noua).
Programul ambelor manifestari va fi conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor bransei de constructii si sectoarelor conexe, inca o data accentul urmand a fi pus pe initiativele de dezvoltare a imobilelor sustenabile si pe eficienta energetica a ansamblurilor performante de tamplarie si pereti cortina, cu accent asupra noutatilor din domeniu: sisteme de profile si vitraje performante, aplicatii software etc.
In mod traditional, evenimentul va fi organizat in colaborare cu prestigiosul Institut pentru Tehnica Ferestrelor IFT Rosenheim, din Germania, urmand a fi sustinut de numerosi parteneri, inclusiv institutionali.
Conferinta isi propune sa aduca in dezbatere publica problematica pietei de ferestre si fatade cortina, evidentiind situatia curenta si perspectivele acesteia, pe plan national si european, rezultate inclusiv ca urmare a analizei principalilor indicatori macroeconomici. Din acest punct de vedere, evenimentul isi propune sa asigure – la fel ca si manifestarile precedente – informatii de actualitate pentru eficientizarea activitatii si cresterea competitivitatii firmelor din bransa, in noul context economic extrem de provocator.
In cadrul EURO-Fereastra vor fi dezbatute aspecte teoretice si practice referitoare la stadiul armonizarii standardelor nationale cu legislatia europeana, noutati tehnice, solutii tehnologice si economice privind productia si investitiile, modalitati de crestere a vanzarilor, situatia exportului de tamplarie, a importurilor de sisteme etc. De asemenea, o serie de teme suplimentare vor facilita informarea participantilor cu privire la experienta in domeniu a unor firme si organizatii consacrate. Conferinta ofera un spatiu optim de intalnire si interactiune intre publicul avizat si reprezentantii autoritatilor competente, centrale si locale sau cu personalitati din mediul academic.
O componenta distincta a evenimentului din anul 2020 va fi reprezentata de gala premiilor EURO-Fereastra (editia a saptea), iar cu acest prilej noi companii si personalitati din sectorul de tamplarie termoizolanta vor fi distinse, intr-un cadru festiv, cu trofeul EURO-Fereastra si cu diplome de excelenta – Award of Excellence.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
ghid_montaj
COVID-19
athena_370px
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK