Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM Doors & Windows a realizat vanzari de peste 14 milioane euro, in 2019
PINUM Doors & Windows a realizat vanzari de peste 14 milioane euro, in 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 13 Apr 2020 05:00
Compania Pinum Doors & Windows a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri in valoare de 14,4 milioane de euro, in crestere cu 30% in raport cu nivelul atins in 2018. Firma a inregistrat aceste rezultate, respectiv o sporire semnificativa a numarului comenzilor pentru diverse ansambluri rezidentiale sau proiecte de birouri, in contextul in care, pe piata de profil, volumul constructiilor rezidentiale a crescut in ultimul timp, ceea ce se reflecta si prin majorarea cifrei de afaceri pe care compania o inregistreaza anual. Prezenta pe piata din Romania de aproape doua decenii, firma a consemnat, de la un an la altul, cresteri importante ale incasarilor. De exemplu, in ultimii sase ani, afacerile Pinum s-au dezvoltat, valoric, de peste trei ori. In acelasi timp, expansiunea a fost graduala si sustenabila economic, inclusiv in sensul corelarii dezvoltarii productiei cu nevoia de resurse umane. Astfel, in prezent, compania are in Romania 185 de angajati, fata de 75 in anul 2013. „In 2019, aproximativ 65% din volumul total al vanzarilor a fost reprezentat de usi, diferenta constand in tamplarie termoizolanta din PVC si parchet. Ca un rezultat al dezvoltarii continue, fabrica Pinum reuseste in prezent sa produca in medie 6.000 de usi/luna, aproximativ 15% din totalul productiei fiind exportat catre Italia. Avem produse de calitate si o gama extinsa de unde se poate alege si care include usi de interior, de intrare, din lemn sau din aluminiu. De asemenea, producem si ferestre termoizolante atat din aluminiu, cat si din lemn. In concluzie, principalul avantaj competitiv al Pinum il reprezinta productia proprie si calitatea produselor”, a precizat Francesco Curcio, directorul general executiv al firmei.
Compania Pinum Doors & Windows este membra a grupului Nusco (Italia), activ pe pietele internationale inca din anul 1968. Firma Nusco Porte, membra a acestuia, a inceput o colaborare cu fabrica de mobila Pinum din anul 1981. Mai intai, au fost aduse utilaje si tehnologie din Italia pentru realizarea unor usi cu design italian. Cativa ani mai tarziu, a fost infiintata societatea Pinum Productie care producea usi atat pentru piata din Italia, cat si pentru cea din Romania. Unitatea de productie Pipera SA a fost preluata integral de catre grupul Nusco in anul 2002. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left