Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM Doors & Windows este implicata activ pe segmentul rezidential din Iasi
PINUM Doors & Windows este implicata activ pe segmentul rezidential din Iasi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Mai 2021 06:10
Compania Pinum Doors & Windows, care produce in Romania si in Italia, o gama diversificata de tamplarie termoizolanta, respectiv usi de interior, de intrare, metalice, blindate si rezistente la foc, precum si ferestre din aluminiu, lemn, lemn-aluminiu si PVC, ofera pachete complete de produse si servicii pentru proiecte imobiliare. „Oferim mai exact pachete complete de consultanta, masuratori, productie pe baza de comanda, respectiv dimensiuni solicitate, montaj si garantie. Una dintre zonele in care suntem cei mai activi pe segmentul rezidential este municipiul Iasi, unde avem colaborari de lunga durata cu dezvoltatorii proiectelor rezidentiale Inamstro, Conest Grand Residence, Conest Vision, Copou Garden Residence, Grand Beetle Residence, Scala Bucium Residence, Unique Residence, Evergreen Towers, Poitiers Towers, Lagom Apartments si multi altii”, au precizat reprezentantii Pinum Doors & Windows. Firma detine un showroom propriu in Iasi, ce face printr-o retea de spatii de prezentare activa, de asemenea, in Brasov, Craiova, Ploiesti sau Bucuresti.
Producatorul Pinum Doors & Windows este o parte importanta a Grupului Nusco (Italia) si detine una dintre cele mai mari capacitati de productie a usilor din Romania. Calitatea si stilul produselor Nusco se gasesc in Romania sub semnatura Pinum de peste 20 de ani. De asemenea, Pinum Doors & Windows se distinge pe piata nationala prin calitatea gamei complete de produse si a serviciilor oferite, flexibilitatea si profesionalismul specialistilor sai. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro
 
SISECAM
2021-video-fer
TSV
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza