Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RFT: Oportunitati nelimitate pentru constructii, piete si tehnologie
RFT: Oportunitati nelimitate pentru constructii, piete si tehnologie
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 07 Dec 2018 06:56
Editia 2018 a conferintei internationale Rosenheimer Fenstertage, perceputa de majoritatea expertilor din domeniul tamplariei termoizolante ca o veritabila placa turnanta a industriei si - in acelasi timp - locul de unde se da tonul in materie de legislatie si tehnologie, a prilejuit din nou reunirea sub cupola centrului de expozitii si congrese Ku’Ko din Rosenheim a peste 700 de repezentanti ai celor mai importante companii care activeaza pe piata de profil. Desfasurata sub motoul „Oportunitati nelimitate pentru constructii, piete si tehnologie”, manifestarea derulata in intervalul 10 - 12 octombrie a.c. s-a axat, in principal, pe aspectele pozitive care caracterizeaza industria de profil. Aceasta veritabila „condamnare” la optimism, dupa cum metaforic se exprima oficialii institutului german, este obligatorie si, in acelasi timp, necesara pentru un domeniu influentat in mod direct atat de infinita libertate de exprimare arhitecturala, cat si de eliminarea completa a barierelor comerciale, care a dus la intensificarea fara precedent a schimburilor in spatiul economic european.
 
Incasari de 22 milioane de euro in 2018
Cele doua zile de plen ale conferintei au fost precedate de o intalnire a echipei manageriale a IFT Rosenheim cu presa specializata, cu aceasta ocazie fiind oferite informatii comprehensibile cu privire la activitatea institutului. Conform documentelor oficiale, cifra de afaceri realizata in 2017 a fost de 21,9 milioane de euro, pentru anul in curs fiind prognozate incasari de 22 milioane de euro. IFT are, in prezent, 541 de membri, o pondere importanta a acestora, de peste 32%, fiind detinuta de companii si entitati din peste 70 de state de pe intregul mapamond. Activitatea organizatiei bavareze este realmente prodigioasa, fapt dovedit inclusiv de derularea periodica a mai mult de 1.690 de contracte de supraveghere si certificare in 39 de tari. Operatiunile respective sunt coordonate de o echipa formata din 224 de experti, din care 150 de ingineri, fizicieni si tehnicieni. In ceea ce priveste latura de reglementare, care nu genereaza profit, ci are doar o contributie esentiala la consolidarea prestigiului de care IFT se bucura pe plan mondial, pe segmentul respectiv sunt implicati 29 de specialisti care sunt membri in peste 100 de comisii nationale si europene de standardizare (9 dintre ei ocupand chiar pozitii de coordonare si conducere a activitatilor tehnico-legislative). Practic, anual, acestia sunt implicati timp de 192 de zile in initiative de normare si elaborare a documentelor pe care industria de profil se bazeaza pentru a-si derula operatiunile curente in conditii optime.
 
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE