Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 04 Iunie 2023
TSV
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROLOPLAST Tehnoconstruct adopta o serie de masuri pentru stabilizarea activitatii
ROLOPLAST Tehnoconstruct adopta o serie de masuri pentru stabilizarea activitatii
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 27 Mar 2023 06:00
In activitatea firmei Roloplast Tehnoconstruct, care isi desfasoara activitatea in judetul Arges, un procent de aproximativ 10% reprezinta executia tamplariei din PVC cu profile Wintech, feronerie Accado si geam termoizolant fabricat de firma Vi-Fi (din judetul Arges). „Diferenta este reprezentata de activitati de constructii (80%) si alte operatiuni pe segmentul vopsirii in camp electrostatic si al prelucrarii metalelor pentru realizarea de elemente din fier forjat. Ansamblurile termoizolante din PVC pe care le fabricam sunt distribuite intr-o mica masura si catre alte companii, dar si pentru proiecte situate pe plan judetean. Accesam lucrari finantate deopotriva din fonduri publice si private. Avand in vedere conditiile dificile ale pietei, in ultima perioada ne-am axat exclusiv pe masuri de stabilizare a afacerii, aceeasi strategie fiind adoptata si la nivelul anului in curs”, a mentionat Alin Popa, directorul general al firmei.
Compania Roloplast Tehnoconstruct este activa pe piata nationala din anul 2004, are 28 de angajati si a inregistrat potrivit celor mai recente informatii disponibile pe website-ul Ministerului Finantelor (respectiv, in 2021) rezultate financiare in valoare de 7,1 milioane de lei. 
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
EDGETECH
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
MAI 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza