Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Decembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMALUMIL se extinde si a initiat recent operatiunile de export catre Elvetia
ROMALUMIL se extinde si a initiat recent operatiunile de export catre Elvetia
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Iun 2022 06:20
Romeo Bataran, directorul general al companiei Romalumil, precizeaza ca in cadrul activitatii proprii, incepand cu mijlocul anului 2021, a fost inregistrata o crestere semnificativa a cererii pentru ansamblurile termoizolante din aluminiu. „In prezent, activitatea proprie consta in productia de ferestre si usi din aluminiu (cu o contributie de 50% la incasarile totale), tamplarie din PVC (20%) si geam termoizolant, livrat inclusiv pentru terti. In ultima perioada, am reusit sa ne pastram contractele de colaborare cu furnizorii si astfel lucram in continuare cu profile Gealan, Salamander sau Alumil, feronerie Roto si sticla Saint-Gobain. In ceea ce priveste distributia produselor finite, anul acesta am accesat si piata Elvetiei, ce se alatura celor din Germania, Italia, Franta, Belgia si Canada pe care eram deja prezenti. In Romania, suntem prezenti in principal pe plan judetean si, ocazional, pe plan national. Pe segmentul tamplariei din aluminiu, portofoliul propriu de proiecte accesate a inclus in ultima perioada in principal cladiri de interes public, dar si locuinte individuale, in proportie de 20% din total.
In ceea ce priveste evolutia financiara, speram sa reusim sa ne mentinem si anul acesta trendul ascendent al cifrei de afaceri, asa cum s-a intamplat si in 2021 cand am inregistrat o cifra de afaceri de 3,3 milioane de lei, in crestere fata de cele 2,4 milioane de lei din 2020”, a adaugat directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.romalumil.ro 
 
SISECAM
TSV
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza