Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SATLINE NEW cauta solutii de crestere si estimeaza o revenire a comenzilor din 2024
SATLINE NEW cauta solutii de crestere si estimeaza o revenire a comenzilor din 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Ian 2024 06:30
Cu sediul in localitatea Arad, firma Satline New, a produs in 2023, in principal, tamplarie din PVC (in proportie de 70% din cifra de afaceri), diferenta revenind executiei ansamblurilor termoizolante din aluminiu. Pentru fabricarea ferestrelor si usilor din PVC, compania a utilizat profile Trocal, Teraplast si Etem, iar pentru cele din aluminiu Cortizo si Profilco. Totodata, a lucrat cu sisteme de feronerie Roto, Maco sau Axor si geam termoizolant fabricat de societatea Glass Processing System, din judetul Arad.
"In principal, ansamblurile finite realizate au fost distribuite pe plan judetean, insa, la cerere, putem indeplini comenzi din orice zona a tarii. Suntem activi in acest domeniu din anul 2002. Numarul comenzilor inregistrate, atat pentru proiectele finantate din fonduri publice, cat si pentru cele private accesate, s-a inscris in 2023 pe un usor trend descendent, ceea ce ne-a determinat sa adoptam exclusiv masuri de conservare a afacerii. Speram, insa, ca anul 2024 va fi unul mai bun. In 2023, aproximativ 15% din productia de ansambluri termoizolante realizate am exportat-o in Olanda, Italia si Franta", a mentionat Aurel Dinu, directorul general al firmei.   
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left