Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 12 August 2022
Meesenburg
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SNOOPY IMPEX extinde activitatea cu distributia de sticla laminata si compozite
SNOOPY IMPEX extinde activitatea cu distributia de sticla laminata si compozite
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Iul 2021 06:00
Principalul obiectiv de dezvoltare pe termen scurt, vizat de compania Snoopy Impex, cu sediul central in judetul Ilfov, este reprezentat de initierea activitatilor de distributie de sticla laminata si de materiale compozite de tip „bond”, fabricate de parteneri din Turcia. Dupa cum precizeaza Pantazica Mugurel Florin, directorul general al firmei, in prezent, activitatea acesteia consta in fabricarea de fatade ventilate (segment ce are o contributie de 40% la incasarile totale), ferestre si usi din aluminiu (30%) si pereti cortina (25%), precum si in comercializarea de jaluzele exterioare marca Selt (Polonia).
- Cum se deruleaza activitatile de productie in cadrul firmei?
- Pe segmentul executiei tamplariei din aluminiu, detinem o capacitate de productie de 1.200 mp/luna, pe care in 2020 am exploatat-o in proportie de 55%. In procesul de executie utilizam profile din aluminiu marcile Reynaers, Aluprof si Exalco, sticla de la Cristal Brad, fibrociment pentru fatadele ventilate de la Geplast si materialele compozite de tip «bond», importate de noi direct din Turcia. Ne bazam intotdeauna pe cele mai moderne tehnologii si, din acest motiv, suntem o companie in continua miscare si dezvoltare, care reuseste sa progreseze continuu. Chiar si anul trecut, in pofida conditiilor dificile de piata, am reusit sa ne extindem activitatea prin investitii in utilaje de productie, achizitionate din fonduri proprii. Totodata, masurile interne adoptate ne-au permis sa ne continuam activitatea fara nicio intrerupere.
- In ce tipuri de proiecte de constructii v-ati implicat cu precadere in ultima perioada?
- Accesam proiecte de constructii la nivelul intregii tari, iar in ultimul timp, 10% dintre acestea au fost de tip rezidential. Totodata, cele mai numeroase proiecte ale anului trecut au fost reprezentate de cladiri de birouri, hoteluri si lucrari mixte, care au inclus spatii de locuit si au fost accesate fie in 2019, fie in 2020. Totodata, in 2021, cele mai importante obiective finalizate au fost reprezentate de o cladire de birouri, un hotel si mai multe spatii comerciale. Unul dintre principalele obiective ale activitatii proprii a fost inca de la infiintare, in anul 1997, oferirea de servicii de consiliere si ofertarea corecta. Asa am reusit sa castigam increderea partenerilor, carora le asiguram servicii complete si de calitate si alaturi de care am finalizat pana in prezent aproximativ 525 de proiecte.
- Ce evolutie financiara a avut firma in ultimul timp?
- Am incheiat exercitiul financiar precedent cu o majorare de aproximativ 10% a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea de 13,5 milioane de lei inregistrata in 2019, iar pentru 2021 estimam o crestere de 10% a acestor rezultate financiare. La realizarea vanzarilor din 2020, o contributie cuprinsa intre 15% si 20% au avut-o operatiunile de export, pe care le derulam in tari precum Germania sau Ungaria, in completarea distributiei nationale. In prezent, echipa proprie include peste 35 de angajati.
 
SISECAM
RT
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza