Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - STRAKT a beneficiat de preturi stabile la sisteme utilizate in fabricatie in anul 2023
STRAKT a beneficiat de preturi stabile la sisteme utilizate in fabricatie in anul 2023
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 31 Ian 2024 06:00
Producatorul de tamplarie termoizolanta Strakt, din Iasi, a inregistrat in 2023 o usoara crestere a comenzilor. „Estimam ca aceasta majorare a cererii ne va permite sa obtinem o crestere a cifrei de afaceri cuprinsa intre 20% si 25%, in raport cu valoarea de 3,1 milioane de lei inregistrata in 2022. Aceasta este rezultatul comercializarii de tamplarie din aluminiu (in proportie de 60% din total) si PVC (30%), precum si a activitatilor derulate pe segmentul placarii fatadelor ventilate, cel al compartimentarilor interioare, al balustradelor din aluminiu pentru balcoane si al teraselor exterioare. Pentru fabricarea ferestrelor si usilor termoizolante folosim profile Alumil si Rehau, feronerie Roto sau G-U si vitraje fabricate de societatea Moldoglass (din judetul Bacau). Ne livram produsele pe plan national, iar aproximativ 10% dintre acestea ajung la export, pe pietele din Franta, Belgia si Italia. La nivel national, accesam atat proiecte finantate din fonduri publice, cat si din fonduri private. In 2023, am adoptat exclusiv masuri de stabilizare a activitatii, chiar daca am observat o imbunatatire a conditiilor de piata. Este vorba in principal despre faptul ca preturile la materiile prime au fost mult mai stabile in comparatie cu 2022, cand am inregistrat majorari in cascada la acestea”, a precizat Catalin Panzariu, administratorul firmei. 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left