Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SUNTECH a deschis un showroom cu sisteme de umbrire in apropierea Capitalei
SUNTECH a deschis un showroom cu sisteme de umbrire in apropierea Capitalei
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Mai 2024 06:15
Firma Suntech, cu sediul central in judetul Arad, a inugurat, recent, un nou showroom, situat strategic in apropiere de Bucuresti, in comuna Sabareni, din judetul Giurgiu. „De-a lungul anilor, am reusit sa devenim un nume de referinta in domeniul tehnicii de umbrire, fiind parte a unei retele internationale, cu activitate nu doar in Romania, ci si in alte 12 tari din Europa. Comercializam en-gros si en-detail o gama diversa de jaluzele verticale si orizontale, rulouri interioare si exterioare, oferind, totodata, solutii personalizate care sa se potriveasca oricarui tip de solicitari. Cu o echipa formata din peste 40 de specialisti si reprezentanti de vanzari pregatiti sa ofere consultanta de care este nevoie pe intreg teritoriul Romaniei, putem satisface orice solicitare in cel mai scurt timp, avand intotdeauna la indemana materialele necesare. In noul nostru showroom, cei interesati vor putea descoperi nu doar o varietate impresionanta de produse, ci vor avea si posibilitatea de a le personaliza. In plus, expozitia de tehnica de umbrire este una interactiva, fiind, in acelasi timp, un spatiu dedicat celor mai avansate tehnici de umbrire si solutii inovatoare. Majoritatea produselor Suntech sunt fabricate in Romania, sustinand dezvoltarea economiei locale. Dorinta constanta de a inova, de a ne depasi limitele si de a ne dezvolta este cheia succesului nostru de aproape 20 de ani. Punem accent pe excelenta produselor oferite, suntem dedicati sa oferim produse de calitate superioara, iar garantia calitatii este o prioritate pentru noi. In acelasi timp, colaborarea indelungata cu parteneri prestigiosi din Uniunea Europeana a mijlocit accesul la cele mai noi tendinte din domeniul tehnicii de umbrire. Suntem o echipa nationala stabila, cu ani de experienta, ceea ce inseamna ca suntem un partener de incredere”, au precizat reprezentantii Suntech.
Potrivit informatiilor disponibile pe website-ul Ministerului Finantelor, compania Suntech a inregistrat in cel mai recent exercitiu financiar pentru care exista date publice (2022), rezultate financiare in valoare de 14,6 milioane de lei. Informatii suplimentare, la www.suntech-romania.ro
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left